E2a

Hur man väljer RC bildäck

Fjärrstyrda bilar kan vara mycket roligt att tävla och hålla som en hobby. Om du vill seriöst samla in och tävla RC bilar, men måste du överväga vilken typ av däck som kommer med bilar. De flesta RC bilar kommer med däck som är knutna till själva hjulet. Det är lätt att ta bort de förinställda däcken, dock, och ersätta dem. Byte av bildäck är lika viktigt som att byta ut din egen bilens däck. Det låter dig välja bättre däck. Här är hur.

  • Terräng. Först av allt, överväga vilken typ av terräng där du kommer att köra radiostyrd bil. Om du bor i den urbana staden, till exempel, behöver du inte bildäck som har för mycket dragkraft eftersom chansen att du kommer att köra bilen på plan och jämn cement. Detta är en av de enklaste terräng där du kan köra. Om du bor i ett område där det finns gott om grus och sand, å andra sidan, behöver du specialiserade bildäck som kommer att kunna hålla bilen framåt trots sanden.
  • Använd. Också bestämma den allmänna användningen för leksaksbil. Det finns vissa människor som helt enkelt gillar att leka med leksaksbilar och köra dem runt kvarteret. Det finns också några människor som verkligen gillar att tävla i leksaksbilar. Om du planerar att tävla i leksaksbilar, behöver du specialiserade RC bildäck som ger hög dragkraft så att bilen ska kunna förbli stabil även vid höga hastigheter. För normala körförhållanden är det dock oftast tillräckligt för dig att använda grundläggande bildäck.
  • Typer. Vet också att det finns flera kategorier av däck att välja mellan, till exempel den japanska F, C och R-däck, de europeiska däck, europeiska gummidäck och däck kombination. Gör din forskning och ta reda på om egenskaperna hos varje däck och när det ska användas. Det finns vissa däck, såsom japanska däck, som är särskilt utformade för racing. Det finns också några däck som kan användas för både racing och för normal körning, såsom kombinationen däcken. Varje typ av däck fungerar också bra med vissa typer av bilar spår.
  • Trial and error. Därefter bör du också ta din RC bil till leksaksaffären när de väljer däck eftersom många professionella RC återförsäljare bildäck och detaljhandlare kommer faktiskt ge dig chansen att passa däcket i bilen och ta det för en provkörning. Det finns dock även en del RC däck som är förpackade individuellt och som du bara kan prova efter att du har köpt produkten. Så mycket som möjligt, hålla sig till däck som du faktiskt kan kolla in dig själv först.

Slutligen anser priset på RC däck

Hur man väljer RC bildäck. Slutligen anser priset på RC däck.
Hur man väljer RC bildäck. Slutligen anser priset på RC däck.

Slutligen anser priset på RC däck. Det finns några däck som kommer att kosta dig ett par dollar, och det finns också några som kommer att kosta dig nästan halva priset av en gemensam radiostyrd bil. I slutändan bör dock din RC bildäck vara investeringar för dig. Vissa RC bildäck kan kosta lite mer, men håller längre.