E2a

Hur man väljer en skärmflygning motor

Om du har alltid undrat hur det känns att flyga

Om du har alltid undrat hur det känns att flyga, är skärmflygning en av de sporter som du bör tänka på. Skärmflygning, men kräver att du få en motor som kommer att driva dig framåt och få dig sväva över himlen. Det finns gott om skärmflygning biltillverkarna ute, och göra det slutliga beslutet kan vara svårt. Här är några steg som hjälper dig att skära ned de val och välja den bästa motorn för dig.

  1. Ström. Olika motorer kommer med olika propeller befogenheter. Vissa kommer att kunna pressa dig längre och snabbare än andra, medan andra kan ta lite längre tid att få dig ut i luften. Kom dock ihåg att varje skärmflygning motor är tänkt att fungera, och lite mindre makt kommer bara innebära en fördröjning på några sekunder. Eftersom racing genom skärmflygning inte faktiskt gjort, behöver du inte den extra skjuts och köpa en mycket kraftfull motor är ett alternativ istället för en nödvändighet.
  2. Ljudnivå. Det finns vissa motorer som är bullrigare än andra. Kom ihåg att skärmflygning motorn placeras direkt på din resa, nära den bakre delen. En mycket bullriga motor kan vara irriterande, särskilt om du planerar att ta längre paragliding flygningar. Det finns dock vissa motorer som kan vara mycket riktigt, men som kan komma med en mycket rejäl prislapp.
  3. Tillverkare. När du väljer en skärmflygning tillverkare, är det bäst att välja en som är gjord av en betrodd tillverkare. Titta på motorer som andra flygskärmar använder och du kommer att ha en uppfattning om vilken motor som är bäst. Om det finns professionella paragliders som har upplevt en rad motorer, kan du be också för rekommendationer och hänvisningar. Detta är särskilt användbart om du aldrig har köpt en skärmflygning motorn innan. Kom dock ihåg att vissa tillverkare kommer prissätta sina produkter högre än andra.
  4. Instruktör. En annan person som kan hjälpa dig att hitta den bästa skärmflygning motorn är instruktör i en skärmflygning skolan. En av fördelarna med att få råd från din instruktör är att han kommer att kunna hänvisa dig till tekniker som kan serva din motor om något går fel. Kom dock ihåg att det primära mekaniker och tekniker som kommer att reparera motorn vara du. Så småningom bör du kunna fixa maskinen själv, speciellt om du funderar skärmflygning som en långsiktig hobby. Med hjälp av en instruktör, men kommer du få ett försprång och kan snappa råd från din flyginstruktör.
  5. Pris. Slutligen anser priset för skärmflygning motorn. Det finns några enheter som kan vara mycket dyra, medan andra som är mycket billig. Det är bäst att välja en motor som är prissatt i mellan. För billigt och material och kvalitet för tillverkning kan vara dålig. För dyrt och du kan sluta med en bruten bankkonto.

Hur man väljer en skärmflygning motor. Om du har alltid undrat hur det känns att flyga.
Hur man väljer en skärmflygning motor. Om du har alltid undrat hur det känns att flyga.

Det finns ingen enskild motor märke som du kan välja när det gäller att paragliding motorer. Det beror helt på vad du behöver, vad du kan arbeta med och vad du vill. Med dessa i åtanke, bör du kunna sluta med en bra skärmflygning motor.