E2a

Hur man väljer en RC bil ram

Njut samma adrenalinkick utan att köpa en dyr racerbil

Njut samma adrenalinkick utan att köpa en dyr racerbil. RC bilar är bra för amatörer som gillar fartens tjusning men inte utgifterna nödvändigt med den. Men precis som vanlig bil behöver radiostyrd bil underhåll och reservdelar. Och om du vill ändra utseendet på din radiostyrd bil, du definitivt bör överväga att köpa den en ny ram. Den nya ramen kommer inte bara att göra radiostyrd bil snyggare, kan det rätta valet av ram lägga till dess prestanda också.

Nedan finns tips att följa när man väljer den perfekta radiostyrd bil ram:

  • Tänk vilken typ av radiostyrd bil du har. Det finns i allmänhet två typer av RC bilar-elektriska och nitro. De elektriska RC bilar är batteridriven medan nitro bilar är bränsledriven. Nitro RC bilar har verklig motor det är därför de värma upp mer än den elektriska. Detta är också anledningen till nitro RC bilar ska ha stålramar, medan den elektriska är okej med plast ramar.
  • Tänk på pengar du är villig att investera för ramen. Uppenbarligen är stålramen dyrare än plasten. Men ändå, ställ den idealiska budget för den ram som du vill. Om du gillar det stål sedan förbereda att spendera mer. Förbered dig på att spendera mindre för en plastram. Ramens funktioner och varumärket kommer också att påverka priset. Ramen ursprung kan också diktera priset.
  • Tänk underhåll för ramen. Plastramar behöver mindre underhåll, men de kan också behöva mer ersättning. Plast är mer benägna att gå sönder och bränning. Samtidigt stålstommar behöver mer underhåll men färre byten. Stål kan målas eller repareras lätt. Även om bilen kraschade eller slog, stål har större chans att överleva.
  • Tänk på din spelstyrka. För nybörjare, experter rekommenderar att du använder plast RC bil ramar för batteridrivna versionen. Men det är okej att använda en stålram för nybörjare. Stålramar är robustare och mer tillförlitlig för stötar och kraschar. Men om du känner att du inte kommer att behöva stål som långa, sedan hålla sig till plastramar. Du kan alltid byta ut ramen till en stålmaterial om du är äntligen redo för det.
  • Tänk vad som kommer att vara radiostyrd bil användning. Kommer du använda den som en praxis bil, en racerbil, med bara för din hobby? Plastramen är bäst för att öva och en hobby. Men om du planerar att gå med i en tävling, bättre få en stål radiostyrd bil ram.
  • Fundera på hur länge du vill att din RC bil att gå. Om du vill att det ska resa för miles och miles, sedan få en stålram för den. Men om bilen bara kan färdas korta sträckor som inom samhället eller staden, sedan en plastram kommer att bli bättre.

En butik återförsäljare eller säljare kan hjälpa dig med rätt val

Hur man väljer en RC bil ram. Tänk vilken typ av radiostyrd bil du har.
Hur man väljer en RC bil ram. Tänk vilken typ av radiostyrd bil du har.

En butik återförsäljare eller säljare kan hjälpa dig med rätt val. Dessutom är detta stadium inte riktigt den viktigaste delen av alla. Installera radiostyrd bil ramen är mycket viktigare än att välja. Du kan ha den perfekta ramen, men utan att installera det ordentligt, kan ramen bara gå till spillo. Så efter att ha köpt den perfekta ramen, se till att du vet hur man korrekt att installera den. Om du inte gör det bättre att låta en professionell för att göra det åt dig.