E2a

Hur man väljer en plats för ett rave

En rave är en fest där allt kan hända

En rave är en fest där allt kan hända. Det började runt slutet av 80-talet och har utvecklats för att främja de mest populära låtarna, där människor dansa till trance musik medan snurrande runt glöd pinnar och där sex och droger är vanliga. Poängen har alltid varit samma att släppa loss och ha roligt. För att komma in måste du visa någon typ av identifiering, och det är oftast en cover avgift. Du betalar för att komma in i partiet och väl inne går någonting.

En rave kan bli ganska bråkigt så om du planerar en, måste du hitta en lämplig plats.

  1. Bestäm hur stor en grupp som du vill kunna hantera. Storleken på din plats ska kunna rymma antalet gäster du vill ha. Men vill du inte platsen att vara alltför rymlig eller det kommer inte att känna så trångt. Du vill känna sig som ert parti är packad. Det verkar som om mer trångt arenan är, desto fler människor vill komma in
  2. Bestäm när rave evenemang kommer att bli. Under sommarsäsongen har du möjlighet att hålla den utomhus. Under den kallare årstiden, vill du definitivt inomhus. Du måste ange ett datum för ditt evenemang tidigt så att du har tillräckligt med tid att marknadsföra det och förbereda alla dina leverantörer.
  3. Bestäm vad dina krav på utrymme är. Har du råd din plats? Din plats bör ha tillräckligt med utrymme för din bar och sittplatser. Kontrollera också toaletten tillgänglighet. Tänk parkering eller kollektivtrafik tillgång och säkerhet. Se också till att din plats kan hantera spänningen krav ditt evenemang.
  4. Hitta en plats som är tillgänglig men inte för centralt. Ravefester har ett moln av sekretess och en underjordisk del till det eftersom något är tillåtet, vilket gör det mer lockande för unga partysugna. Handelsplatser är oftast lite ur vägen. Exempel är lager, en klubb eller taket däck av en byggnad. Du vill inte det för ur vägen som ingen kan gå.
  5. Kontrollera akustiken. Har din plats en DJ inställning redan eller behöver du hyra en mobil? Dessutom, har det utrymme ljudisolering? Eftersom partiet kan få rowdy och högt till småtimmarna på morgonen, vill du inte bli störd av polisen på grund av buller kontroll.
  6. Se till att det finns utrymme för en bar inställning. Varje part behöver förfriskningar. Om du har ditt evenemang i en befintlig klubb och de har en bar, ta reda på om det finns en minimigaranti. Detta innebär att baren har en kvot att nå för natten och ditt evenemang måste kunna generera den del av försäljningen för kvällen. Du kanske kan räkna ut ett arrangemang med baren där din totala hyra diskonteras i utbyte mot bar försäljning.
  7. Få allt skriftligt. Läs ditt kontrakt. Var specifik med dina behov och har det specificeras som installation timmar, rensa upp krav, inlåning och avgifter corkage. Se till att din hyra täcker alla timmar av ditt evenemang. Speciellt läsa dina ansvarsgränser särskilt när det gäller skador på plats eller deras utrustning.

Planerar en rave part är precis som att planera någon annan part

Hur man väljer en plats för ett rave. Bestäm hur stor en grupp som du vill kunna hantera.
Hur man väljer en plats för ett rave. Bestäm hur stor en grupp som du vill kunna hantera.

Planerar en rave part är precis som att planera någon annan part. Du måste ta hänsyn till när, var och vem. Annonsera din händelse genom rätt kanaler och du är säker på att ha en dundrande succé.