E2a

Hur man väljer en paintball pistol

Få din egen pistol paint ball är en ganska stor röra

Få din egen pistol paint ball är en ganska stor röra. Det betyder att du har för avsikt att spela spelet på allvar. På grund av detta måste du styras därefter. Du vill inte att sluta slösa bort din tid, pengar och energi. Det är definitivt frustrerande att äga en usel pistol paint ball. Så, överväga följande tips:

  • Ställ din budget. Om pengar inte är ett problem för dig, ignorera detta. Gå till nästa objekt. Men om du är i en stram finansiell ställning, då kan du finna detta användbart. En paintball pistol, eller en "markör, är ganska kostsamt. Dess pris kan variera mellan 115€ och 750€. Om du föredrar att äga en automatisk eller halvautomatisk paintball pistol eftersom det kan avfyra fler bollar och konsumera mer CO2 jämfört med andra modeller, vara beredda att betala mer. Tänk på att din paintball gevär behöver kompletteras med några andra spel redskap och attiraljer.
  • Bestäm själv vilka komponenter paintball gevär och funktioner. Vill du ha en CO2-tank eller en CO2-patron? En tank kan ge konstant luft. Det kan också pågå mycket längre. Men, måste du gå till en viss plats när du måste fylla upp den. Å andra sidan kan en patron köra högst 30 skott. Det är definitivt bra. Tyvärr bör du fylla en hel del av det. Hur är storleken på din paintball lastare? Om du föredrar den större, tyngre typ, kan du låta det hålla fler bollar. Under tiden, om du föredrar den mindre, lättare modell, kan du räkna med att det ger dig en mer exakt, enda skott.
  • Prova så många paintball gevär som möjligt. Stressa inte dig själv. Sedan få en paintball pistol innebär bra pengar, bör du åtminstone se själv vad som kan fungera bäst för dig. Om hyra paintball gevär är också kostsamt för dig, kan du låna bara från dina vänner.
  • Prata med några paintballentusiaster. De kan vara dina vänner eller kollegor. De kan också vara dessa killar som du möter i gaming arenan. Ta reda på vad de älskar och hatar om de egna paintball gevär. Genom att höra deras vittnesbörd, kan du få ett första hand konto om paintball gevär modell som du kollat ​​är värt pengarna. Annars överväga andra alternativ.
  • Läs några on-line recensioner. Eftersom sporten har vunnit popularitet, har ett antal webbplatser på Internet ägnats åt det. En av de mer populära platserna är pbreview.com . Det riktar sig främst till paintball entusiaster som du. Den upprätthåller en bra samling av paintball gevär recensioner författad av riktiga och mer erfarna paintballers. Recensionerna är generellt uppriktig. De kan ge dig en ganska cool idé om en paintball pistol är värt att köpa.
  • Gå några on-line diskussionsgrupper. Om du har ett begränsat nätverk av paintballers i ditt samhälle, kan du alltid nå ut till de andra paintballentusiaster via Internet. Genom att gå och besöka on-line forum, kan du höja lätt frågor och få förtydliganden eller bekräftelser från chattare.

När du har slutomgången dina alternativ

Hur man väljer en paintball pistol. Bestäm själv vilka komponenter paintball gevär och funktioner.
Hur man väljer en paintball pistol. Bestäm själv vilka komponenter paintball gevär och funktioner.

När du har nominerats dina alternativ, gå till några av de lokala butikerna paint ball. Canvass det bästa priset. Om du vill beställa från Internet, se till att du har den faktiska paintball pistol innan din begår eller betala något.