E2a

Hur man väljer en halo 3 tecken

Den första person shooter spel Halo 3 från Bungie presenterar välbekanta spel från Halo 1 och 2, varvid karaktären battles utlänningar längs en story genom olika nivåer. De spännande skillnaderna i denna version är de vapen och fordon tillgängliga för karaktären att använda, fildelning och kontroll över multiplayer nivå. På Xbox 360 kan du få tre av dina vänner att gå med dig i ett kooperativ spel där alla har att anta en karaktär i kampanjen. Varje karaktär kommer från olika bakgrunder och har olika förmågor. Karaktärerna har olika färdigheter, så varje spelare har att avgöra vilken karaktär att plocka.

Mästare chiefThe Master Chief

Master Chief
The Master Chief, är en mänsklig soldat en av de återstående överlevande från Spartan Project med förbättrade förmågor. Han är också känd som The Demon, John 117 eller Spartan 117. Efter att ha varit bortförd i tidig ålder från sin familj, var han upp på den militärbas där han utbildade sig till striderna maskin tillsammans med andra soldater under Spartan Project. Master Chief är mycket passionerade slutföra sina uppdrag, och han kommer att förstöra alla som står i hans väg.

Arbiter
Sökaren är en mycket erfaren strid elitsoldat. Han är skicklig med alla typer av vapen och fordon. Den Arbiter ses ofta med en energi svärd, en plasma gevär och en karbin. Han bär en hjälm och rustning som skydd. Efter lärande som aktivering ringen skulle förstöra allt, leder han eliten från Covenant och arbetar med Master Chief för att se till att ringen är ordentligt försvaras. De kompetensområden skillnaderna mellan Arbiter och Master Chief är inte mycket märkbar så de kan styras på samma sätt i ett kooperativt kampanj.

Hur man väljer en halo 3 tecken. Mästare chiefThe Master Chief.
Hur man väljer en halo 3 tecken. Mästare chiefThe Master Chief.

Elites
Eliten är en utomjordisk ras som en gång var en del av överenskommelsen. De är långa till växten och en stark utomjordisk kraft som bär sköldar som är laddningsbara. Efter vi känner oss svikna av Covenant de lämnar och gå med människorna på jorden för att försöka hålla ringen från att aktiveras. Som de gamla väktare av förbundet profeterna de är mycket intelligent och skicklig. De vapen de kan ibland ses svingar är energi sköldar, plasma gevär, små pistoler och svärd energi.

Spelarna måste diskutera sinsemellan vilka tecken som de tänker på att plocka. Spelarna måste välja det tecken som de är mer bekanta med att vara en effektiv medlem i teamet. Förstå varje karaktärs skicklighet och begränsningar kommer att hjälpa spelare att kontrollera dem bättre under strid. Spelarna kommer inte att ha en svår tid att styra Master Chief eller Arbiter eftersom de har liknande kompetens. De spelare som plockar eliten kan ha svårt med de begränsningar eftersom de är vana att spela med mer skickliga huvudpersonen.