E2a

Hur man väljer disney gosedjur

Disney Company kannor ut ett stort antal licensierade produkter varje år. Några av de mest populära objekt till salu är plysch leksaker. Disney plyschleksaker kan avnjutas inte bara av barn, men också av vuxna i olika åldrar.

Det finns så många Disney-figurer att välja mellan, och bara om alla av dem kan köpas som en plysch leksak. Om du inte kan välja en du vill, här är en guide som hjälper dig att göra ditt val.

  • Fråga vilken karaktär är barnets favorit. Det enklaste sättet att begränsa urvalet av vilka Disney plysch leksak att välja är att fråga vilken en är favorit. De flesta barn kommer att ha en automatiskt svar. När barnet nämner vilken karaktär är hans mest älskade, då kan du ytterligare begränsa de val genom att bestämma vilket tecken stil är bäst.
  • Välj kläder. Flesta Disney leksaker säljs i deras klassiska kläder. Det finns dock några små variationer och nyanser på några av de leksaker. Till exempel kan du köpa en Musse Pigg och Mimmi Pigg plysch leksak klädd som brudgummen och bruden respektive. Detta kan göra en stor gåva idé för ett par som är engagerad. Bestäm om du vill att leksaker att vara klädd i sina ursprungliga färger eller klassiska kläder, eller om du föredrar att leksakerna är klädda i mer nyckfull och fantasifulla kläder.
  • Kontrollera åldern lämpligheten av tecknet. Vissa tecken kommer att vara mer bekant för vissa åldersgrupper jämfört med andra. Till exempel kan Little Einstein tecken som Annie och Leo inte lika populär bland barn i skolåldern som de är med förskolebarn och småbarn. Klassiska karaktärer som Pinocchio är kanske inte så relatable för barn i denna generation som Buzz Lightyear och Woody skulle vara.
  • Tänk på kön barnet. Om du inte känner till favorit karaktär av barnet, kan du gå med kön barnet. Tecken som Buzz Lightyear, Woody, Pinocchio, Peter Pan, Musse och Långben kan vara mer populär bland unga pojkar. Å andra sidan, flickor älskar Mimmi Pigg, Kajsa Anka, Jesse av Toy Story, Tinkerbell och någon av Disney Prinsessor.
  • Välj en storlek. De plyschleksaker finns i olika höjder och storlekar. Välj en som är bekväm för barnet. Om det visas tydligt i rummet eller användas som en kudde, kan du få en större docka. Å andra sidan kan små bebisar och småbarn föredrar något som kan hållas i handen.


Njuta av många timmar av ändlösa spela med din Disney plysch leksak

Njuta av många timmar av ändlösa spela med din Disney plysch leksak. Du kan också använda leksaken som samlarobjekt eller ett dekorativt element i ditt rum. Du kanske också vill komplettera plysch leksak genom att köpa de andra Disney produkter såsom tröjor, muggar, matlådor och även handdukar och sängkläder.

Hur man väljer disney gosedjur. Fråga vilken karaktär är barnets favorit.
Hur man väljer disney gosedjur. Fråga vilken karaktär är barnets favorit.

Oavsett vad du väljer att köpa, läsa skötselråd för din leksak och se till att ge din plysch leksak en bra tvätt varannan månad för att hålla det ser rent.

Handla på Disney Store för att hitta det bredaste urvalet av plysch leksaker.