E2a

Hur man väljer dekorationer för en slumber party

Alla älskar en slumber party

Alla älskar en slumber party. Med vänner över, är det svårt att inte ha kul hela natten lång. Någon pyjamasparty kommer att vara ofullständig utan rätt dekorationer. De hjälper att skapa stämning. Eftersom allt händer i sovrummet, vill du att det ska dekoreras för en fest. Det kan vara svårt att hitta lämpliga dekorationer Slumber Party. Men med några enkla tips, kommer du att få mer uppfinningsrika idéer.

Här är några enkla tips på hur du väljer dekorationer för en slumber party:

Hur man väljer dekorationer för en slumber party. Tänk på vem du kastar den pyjamasparty för.
Hur man väljer dekorationer för en slumber party. Tänk på vem du kastar den pyjamasparty för.

  1. Tänk på vem du kastar den pyjamasparty för. Olika åldrar har väldigt olika slummerpartier. Detta hjälper dig att välja lämpliga dekorationer för rätt åldersgrupp. Könet på dem som kommer att ha en sleepover kommer också att vara viktigt. Till exempel skulle en liten flicka absolut vill ha en prinsessa-tema pyjamasparty. Å andra sidan kan en liten pojke vill en yttre rymden part tema slummer.
  2. Kombinera beprövade partigarneringar med nya och innovativa produkter. Ballonger och hattar är vad du oftast hittar i partiet. De lägger en festlig touch till alla rum. Du kan även få dem personliga med ett namn skrivet på var och en. Du kan även ha dem i olika former och storlekar, för att gå med din slummer party tema. Mössor kan vara av olika former och storlekar, även beroende på slummerpartyet.
  3. Knyt alla dina element tillsammans. Kontrollera att alla dina dekorationer överensstämmer med ditt valda tema. Detta kommer att skapa en mer tillsammans ser till alla rum. De lakan och täcken ska matcha temat. Till exempel för en fe prinsessa tema rum, välj blad i rosa, lila eller silver. I draperier eller persienner bör ändras också, om möjligt. Servetter, bör papperstallrikar, muggar och bestick inte glömmas. De finns i alla färger och mönster, så att du har en mängd olika alternativ.
  4. Leta efter interaktiva dekorationer såsom engångskameror, stationer smink och andra. Dessa också kommer att fungera som underhållning för gästerna. En annan idé vore att inrätta en kaka-dekorera station, där gästerna kan dekorera sina egna muffins med olika färgade glasyrer, strössel och godis.
  5. Sätt upp ett bord i sovrummet. Gästerna kan få snacks och drycker i tabellen. Du kan också placera alla de andra parts lager där. Se till att det även är dekorerad därefter. Bordsdukar är ett utmärkt sätt att dekorera servering bordet utan att spendera alltför mycket.
  6. Dina party bör vara presentabel nog att dekorera. Välj väskor i ljusa färger eller utskrifter. De bör också följa det övergripande temat för pyjamasparty.
  7. Dekorera med gumballs i en burk. Ett riktigt enkelt sätt att dekorera alla pyjamasparty är att ta gumballs, som skiljs åt av färger, och sätta dem i stora, genomskinliga glasburkar. De lägger en lekfull twist till alla rum.

Med dessa enkla tips, kan du dekorera en slumber party som helst.