E2a

Hur man väljer de bästa 10 försäljnings - och böcker marknadsföring

Det enda som är mer konkurrensutsatt än idrott är verksamhet

Det enda som är mer konkurrensutsatt än idrott är affärer. Om du inte ligga steget före i spelet, kan du förlora all din bostad precis när du tror att du är på väg att äga himlen. För att förbli konkurrenskraftiga måste du utmärka sig i försäljning och marknadsföring. Du måste lära dig de senaste trenderna och lära känna dem innan alla andra. Att lära sig om trender, måste du välja de bästa 10 försäljnings-och böcker marknadsföring som finns på marknaden. För att hitta dem, kan du använda dessa strategier.

Hur man väljer de bästa 10 försäljnings - och böcker marknadsföring. Börja ett forum diskussion på internet.
Hur man väljer de bästa 10 försäljnings - och böcker marknadsföring. Börja ett forum diskussion på internet.

  1. Börja ett forum diskussion på Internet. Som du kanske redan har känt många människor att hjälpa andra människor via Internet forum. Efter registrering till en viss kategori webbplats kan du skapa ett ämne som passar dina behov. I det här fallet kan du lägga en förfrågan om bra försäljning och böcker marknadsföring som bara kom ut från publicering. Genom att göra det så här, de människor som kan hjälpa dig till fullo kommer att förstå dina behov. När du får svar, bör du ge svar säger hur tacksam du är. Berätta för dem också att du verkligen skulle uppskatta om de skulle fortsätta att ge dig uppdateringar om de inte har något emot. Detta kommer att hålla dig informerad om nya idéer om ingenting kommer ut ur sista som de gav dig.
  2. Ha ett samtal med människor som kanske vet. Ibland är svaret på ett problem bara runt hörnet. Vänner och familjer som har en sund läsning vana kan ge dig dessa predikament. Särskilt de som också är inblandade i affärer, kan de ge dig böcker som de kan ha använt en professor innan examen från college. Men om du inte har dessa mycket resurser i ditt förfogande, kan du alltid fråga din lokala bibliotekarie och deras assistenter. Ibland kan de vara så tillmötesgående att de även kan ge dig en utskrift av de senaste böckerna som har fångats många läsarnas uppmärksamhet. Om du efter att utforska dessa alternativ och du fortfarande inte har dina tio bästa böcker, kan du alltid gå till ett företag seminarium. Bara se till att den talar om samma ämne som du är intresserad precis som alla andra seminarier kommer det rekommendera böcker som de har funnit användbara.
  3. Lär dig att snabbt bläddra böcker. Det finns tillfällen då hitta den bok som du behöver blir mycket svårfångade eftersom du är beroende av andra människor för att ge dem till dig. Det beror på att du inte söka efter din egen bok det är därför de inte tillfredsställa dig. Om du inte vill göra det extra läsning, kan du bara gå direkt till sammanfattningen av boken. Du kan bara granska igenom kapitlen för att se om något skulle fånga ditt intresse.
  4. Vara ett klokt Internet-användare. Internet är klapprade med topp tio böcker om försäljning och marknadsföring. Det ger många alternativ, i miljoner, om vilka böcker är bättre, men de kanske inte nödvändigtvis vara så bra. För att hitta en bra webbplats, kan du forskning alltid antal år som de har gjort affärer. Finns det positiva och negativa kritik om webbplatsen? Dessutom lyckas de på webbplatsen väl med att hålla sina böcker uppdaterad.

När du fortsätter din sökning för din topp 10 försäljning och böcker marknadsföring, bara ha tålamod och ha kul. <