E2a

Hur man väljer baby gåvor för tvillingar

Att köpa en present till tvillingar är precis som att köpa en present till en bebis

Att köpa en present till tvillingar är precis som att köpa en present till en baby, bara du kommer att göra det dubbla. Det är dubbelt budgeten och dubbla insatsen. Det kan inte vara så lätt, dock. Men genom att följa en guide som denna kommer att välja att vara på något sätt kul och klokare.

Överväganden

Varje tvilling är olika så det är säkert att dessa saker när du väljer en present till dem:

Hur man väljer baby gåvor för tvillingar. Spädbarn "vill.
Hur man väljer baby gåvor för tvillingar. Spädbarn "vill.

  • Kön. Vad är kön av tvillingarna? Är de pojkar, flickor eller en pojke-och-flicka? Du kan basera ditt barn gåva till sitt kön. Om du ska ge presenten för pojkar, då vissa pojke leksaker som bilar eller bollar kommer att vara stor. Flickor kommer att älska stoppade leksaker. Men du kan spela det säkert och välja pedagogiska leksaker som både flickor och pojkar kommer att älska. Plus, deras föräldrar värderar pedagogiska leksaker bättre än alla andra leksaker.
  • Ålder. Hur kan byggstenar vara lämpliga för två månader gamla barn? Det är därför du bör överväga ålder när man väljer en present till tvillingar. Rama gåvan till deras behov, säger om tvillingarna är nyfödda, då saker som blöjor, babykläder, eller andra spädbarn saker vård kommer att vara bäst.
  • Bebisar behov. Ta hand om tvillingar är inte bara svårt men dyrt. Hjälp sina föräldrar genom att ge praktiska presenter som de säkert behöver. Kanske tvillingarna behöver fler tygblöjor eller de behöver mer omvårdnad kuddar.
  • Spädbarn "vill. Kan barnen berätta redan om vad de vill? Fråga dem saker som de vill ha och överväga att ge dessa saker till dem.

Presenttips för baby tvillingar

Har du redan en del presentidéer i åtanke? Om du fortfarande har svårt att tänka, är här en lista över några perfekta presenter för baby tvillingar:

  • Presentkort. Låt föräldrarna bestämma vad är de bästa presenter till tvillingarna. Detta kommer att spara tid, också samtidigt ge dem möjlighet att välja den bästa gåva att deras barn kan ha. Att ge presentkort är perfekt om du inte kan räkna ut den bästa present att ge.
  • För mamma. Tror du barnen redan är duschat med så många gåvor? Varför inte ge en gåva till sin mamma, i stället? Ge henne något som hon och hennes tvillingar kommer att älska som en bärsele.
  • Spädbarnsvård. Bebisar behöver en massa saker, från speciella alkohol till speciella kläder. De behöver dessa saker och så deras föräldrar. Varför inte ge dessa saker till dem som en form av gåva?
  • Skallror. Klassisk men ändå kul, barn älskar att höra ljudet, särskilt på deras första månaderna. Skallror kommer också att hjälpa dem vara lugn och njuta av.
  • Twin poster. Kanske har du en lokal butik catering för behov tvillingar och flera barn. Online butiker som bara 4 Twins, Twin Presenter & inbjudningar och Twins Sevärdheter erbjuder vackra saker för tvillingar. Hitta perfekta gåva idéer från dessa eller liknande butiker.

Inte alla idealiska presenter till tvillingar måste vara väsentliga

Att köpa en present till tvillingar är precis som att köpa en present till en bebis. Presenttips för baby tvillingar.
Att köpa en present till tvillingar är precis som att köpa en present till en bebis. Presenttips för baby tvillingar.

Inte alla idealiska presenter till tvillingar måste materialet. Du kan låna hjälp och det är en underbar gåva. När man tänker på baby gåvor för tvillingar, prioritera vad barnen behöver och sedan vad de vill. På så sätt kommer du att vara en praktisk present-givare och inte en spoiler.