E2a

Hur man uppskatta death metal

Death metal är ett varumärke av musik ibland avfärdas som något annat än brus. Men denna typ av musik bara inte dö. I själva verket är det ökar faktiskt i popularitet.

Hur man uppskatta death metal. Läs mer om death metal.
Hur man uppskatta death metal. Läs mer om death metal.

Death metal kan karakteriseras av hög musik som åtföljs av en massa skrikande och morrande. Loud slumpmässiga smällar på en till synes tuneless gitarr hörs också i death metal musik. Det är därför, om du är ett fan av klassisk musik genre, kan du slå upp näsan på musik som denna. Men ska du?

Om du är en sann musikälskare, bör du uppskatta att dödsmetall tänjer gränser likt den klassiska musiken vi lyssnar på (och våra barn motvilligt höra). Det finns många sätt du kan uppskatta dödsmetall och vi har försökt att lista dem ner för dig att återupptäcka skönheten i death metal och förhoppningsvis en ny uppskattning för denna ärorika musikgenre.

  1. Läs mer om death metal. Innan du kastar din dom på death metal, ta reda på mer om detta under uppskattat bit musikaliskt geni. Först av allt, bortse från tanken att musiker som specialiserat sig på death metal musik är inget annat än psykopater som är gudlösa och helt lata. Detta kunde inte vara längre än sanningen. Musiker och sångare i death metal genren är faktiskt människor med normala liv och familjer. I vissa fall kan de även normala jobb och företag.
  2. Lyssna bortom bruset. Trots högljudda gitarr dunkande och skrikande kan vara överväldigande, det finns riktigt bra rytmer och melodier nedanför den hårda sång. Lyssna på äldre band death metal som Pantera och Slayer höra allt musikalitet. Det finns komplikationer i musiken som du aldrig förknippas med death metal och om man lyssnar tillräckligt hårt, kommer du att höra unik och kraftfull musik.
  3. Vet texterna. Sångerna av death metal är fulla av ångest och icke undertryckta önskan att förmedla ilska. Detta gör gratis och djupa uttryck. Det kan ibland vara svårt att dechiffrera texterna genom alla grymtande och skrikande. Slå upp texterna på nätet för att hitta de riktiga texten till varje sång - ett bra ställe att leta efter texterna är på darklyrics.com och metall-archives.com. Var beredd på några ovårdat språk men. Fult språk är inte så våldsam som man kan tro. Bortsett från band som Slipknot, de flesta band har oftast PG 13 texter.
  4. Uppskatta hur svårt det är att spela och sjunga death metal. Ett sätt du kan uppskatta dödsmetall mer är genom det stora svårigheten i att sjunga och spela death metal. Det skulle ta nästan ett år för en basist för att vara kompetent nog för att provspela för en spelning.
  5. Titta på en live show death metal. Det är en sak att lyssna på dem på radion men band death metal är en mycket mer enastående levande. De spelar energiskt, med fantastiska skicklighet på sina instrument.

Death metal är långt från en döende konst

Death metal är långt från en döende konst, men det är svårt för en död Metalist för att bryta sig in i mainstream. Och, är det aldrig svårt att uppskatta en person som bedriver sina drömmar trots svårigheter och prövningar. Om du inte kan uppskatta det, kan du åtminstone respektera det.