E2a

Hur man uppgraderar adaptern luftkällan på en paintball pistol

Luftkällan adaptern, mer känd som ASA är den lilla maskinvara som förbinder tanken fylld med luft till själva paintballgeväret. Den är ansvarig för att tillåta luften inuti tanken för att fylla pistolen sålunda skjuta kula som man avfyra på en extrem hastighet mot den andra änden av cylindern och på målet.

Nu kommer ASA normalt standard med varje paintball pistol

Nu kommer ASA normalt standard med varje paintball pistol. Och tekniskt är det inte har en på-och avstängningsknapp. Detta gör det mycket svårare att byta tankar i farten eftersom för att ta bort en befintlig tank, du måste manipulera och justera adaptern också. Lyckligtvis kan denna del av maskinvaran ersättas och uppgraderas med en ASA som har mycket bättre funktionalitet, i synnerhet möjligheten att stänga och öppna luftventilen mot pistolen. Denna mindre funktion blir ganska viktig, eftersom det gör att du kan byta tankar i farten utan att behöva ta bort ASA i processen. Det kommer också att du kan spara på luft också.

Hur man uppgraderar adaptern luftkällan på en paintball pistol. Nu kommer ASA normalt standard med varje paintball pistol.
Hur man uppgraderar adaptern luftkällan på en paintball pistol. Nu kommer ASA normalt standard med varje paintball pistol.

Byta och uppgradera ASA är inte så svårt och komplicerat som det verkar, förutsatt att du vet att din väg runt en vanlig paintball pistol. Ändå, här är några instruktioner om hur man ska gå om. Tänk på att dessa instruktioner kan skilja sig lite baserad på modell och märke av paintball gevär du arbetar med.

  • Demontera pistolen. Okej, innan du fortsätter, kommer den första som du kommer att behöva göra är att ta bort den befintliga tanken. Det är viktigt att luften källan pistolen frigörs innan ens itu uppgraderingen. När det är klart, måste du ta bort alla bollar inne i pistolen. Pipan och magasinet måste demonteras också.
  • Ta bort ASA. ASA kommer sannolikt att säkras med ett antal skruvar. Ta de här. I vissa vapen, kan ASA säkras av en spärr eller lås. Vänd dem öppna också. Avlägsna försiktigt ASA och lossa slangen ansluter den till den faktiska chassi pistolen. Du behöver en nyckel för att ta bort slangen som det förmodligen skruvas på plats tätt efter monteringen. Slutligen, ta bort och rengöra kopplingen från den gamla luftkällan adapter.
  • Montera den nya. Så snart kopplingen är fin och ren, kan du bifoga den till den nya adaptern. Återigen, använd en skiftnyckel för att dra åt änden på den nya ASA. I vissa fall, kommer ASA har en annan hål på den. Om detta hål inte förslutits stängs, kommer det utgöra ett problem. Hitta en mätare eller en plugg och använda den för att täta den luckan. Man kan förstärka tätningen med viss röret eller slangen tejp.


När det är klart

När det är klart, fixa nya ASA på pistolen chassit gillar hur den gamla var fäst. Fäst med samma skruvar du tog ut. Anslut den andra änden av slangkopplingen på pistolen. Dra det med en skiftnyckel. Återmontera sopbehållaren, pipan, och tanken. Utför en första test genom att slå på adaptern och tanken. En våg av strömmande luft kommer att arbeta sig igenom eventuella läckor. Om det finns läckor, kommer du troligen höra den.