E2a

Hur man tecknar manga riddare

Manga spelar en stor roll i kulturen i Japan och har blivit ganska populär i Europa och andra länder också. Bokstavligen betyder Manga roliga bilder. De är faktiskt serietidningar i Japan som omvandlas till japanska animerade filmer och, även känd som "anime". Den "Manga stil" har utvecklats för att beteckna den speciella grafiska stilen som finns i Manga. Manga berättar en massa historier, från romantik till skräck, komedi till fantasy. Ingår i kurs i fantasy-serien av serietidningar är de tecken som finns i fantasy böcker över hela världen, riddare och drakar. Att lära hur man tecknar Manga är en spännande hobby som vem som helst kunde komma in, gammal som ung. Följande instruktioner hjälper dig att rita en manga riddare, specifikt Skull Knight från Manga fantasi, Berserk:

  • Det är bäst att ha en bild på denna riddare till hands så att du kan vara mer noggrann med dina uppgifter. Du kommer att börja med att rita en liten form av en boll för att representera skallen formen. Fortsätt att dra den särskilda formen på toppen av amour, ungefär som en böjd triangel. Rita formen på former för att representera huvudet och halsen av hästen på höger sida av riddaren. På väg mot centrum, rita en oval form för att tjäna som den mellersta delen av kroppen på hästen. På baksidan av hästens kropp, dra i en form som kommer att fungera som hans bakre änden. Rita i tunna riktlinjer inom de former du har dragit in för att hjälpa dig att placera i dina uppgifter senare.
  • Börja med att rita i detaljerna i skallen går vidare till den övre delen av riddarens amour. Fyll i detaljer här. Fortsätt nedåt ritning i den återstående formen av riddaren kropp. När detta är gjort, kommer du att börja dra i alla detaljer för amour av hästen, som börjar med plattorna på ansiktet och halsen.
  • Rita linjer på riddarens torso att tjäna som hans revben. Var noggrann med detaljerna på hans axel amour. Nästa steg skulle vara att börja rita sin hand på den högra sidan visar det att greppa på hästens betsel. Gör en skiss av hans ben. Rita i formerna för amour av hästen.
  • Rita i vänster arm skepnad tillsammans med händerna och den bakre änden av svärdet. Rita detaljer på halsen amour av hästen och de ansiktsdrag av hästen. Gör en skiss av formen på hästens mantel. Rita in detaljerna i mantel av riddaren och hans amour. Placera i mer specifika detaljer om amour av hästen, inklusive hans ben och svans.
  • Fyll i skuggning på täckmanteln av den häst som hänger på hans bakre änden. Detta är under amour och hästens sadel. Fyll i den inre delen av den mantel av riddare och andra områden på sin amour. Använd ett suddgummi för att avlägsna alla spår av riktlinjer som du ritade i tidigare.


Hur man tecknar manga riddare. Det är bäst att ha en bild på denna riddare till hands så att du kan vara mer noggrann med dina uppgifter.
Hur man tecknar manga riddare. Det är bäst att ha en bild på denna riddare till hands så att du kan vara mer noggrann med dina uppgifter.

Animationen av Manga är mycket intressant och ganska noggranna när det gäller att specificera. Få tag i sina serietidningar att hitta andra tecken att öva på, och utveckla dina färdigheter Manga teckning.