E2a

Hur man tecknar gemensamma asiatiska drag

Asien är den största kontinenten och har ca 60% av världens befolkning. Människor i denna kontinent kallas asiater. De har framträdande egenskaper som skiljer dem från människor i andra världsdelar såsom deras mörka hår och ögon. Precis som alla andra ritning, är det första steget i att skapa ett subjekt med en asiatisk funktion för att få ett foto som referens. Om du vet en asiatisk, kan du följa hans drag liksom hans uttryck som kan hjälpa dig i din ritning. Det finns olika nationaliteter i Asien som du kan kolla in. När du har ditt ämne, få ditt material och du kan börja rita.

  • Huvud. Rita en rundat huvud som de flesta asiater har denna. Gör hakan pekade något och satte lite rundhet på käften.
  • Guide. Gör ett kors eller "t" form inne i ansiktet som kommer att fungera som din guide i att sätta ögon, näsa och mun. Du kan göra detta genom att dra en vertikal linje i mitten av ansiktet som går från toppen av huvudet till hakan. Sedan dra en horisontell linje som kommer att korsa den lodräta linjen, som kommer att tjäna som vägledning för ögonen.
  • Ögon. Asiatiska ögon är vanligtvis längre ifrån varandra. Ett framträdande inslag i asiatiska ögon är att de är ganska rakt på toppen med en lätt kurva på vinkeln och en kurva som går vertikalt vid sidan av näsryggen. Andra människor i Asien, t.ex. kinesiska, koreaner och vietnameser har fler vinklar i ögonen medan andra gillar filippiner, indier och malaysier har ögon som har vinklar som är något nedåt. Lägg ögonlocken.
  • Öron och ögonbryn. Rita öronen utanför ansiktet och ögonbrynen över ögonen. Ögonbryn är inte så tjock men oftast tenderar att se stark.
  • Näsa. En asiatisk näsa i allmänhet inte pekade. Den näsryggen börjar brett och blir smalare. Vissa har rundade näsan medan andra inte att rundade, men inte som pekade också.
  • Mun och kindben. Asiater har inte kantiga och bred mun. De är vanligtvis små och inte alltför tjock. Du kan göra kindbenen ser starkare genom skuggning.
  • Hår. De flesta asiater har mörkt, rakt hår. Om ditt motiv är en flicka, göra håret längre att betona sin rakhet. Om ditt motiv är en kille, bara dra en kort men ändå rakt hår.
  • Slutföra. Rita sista touch genom att göra dina linjer mörkare linjer som du vill visa i din ritning.
  • Radera. Ta bort riktlinjer och andra oönskade linjer genom att radera dem.
  • Lägga till färger. Asiatisk hud är inte alltför lätt och inte för mörk. Det är mer av en solbränna eller gyllene färg. Håret och ögonen är också mörk. Du kan använda svart för håret och ögonen.


Hur man tecknar gemensamma asiatiska drag. Huvud.
Hur man tecknar gemensamma asiatiska drag. Huvud.

Rita en asiatisk är precis som att dra någon annan person. Du måste bara fokusera på de viktigaste funktionerna som skiljer dem från andra raser och införliva dem i din ritning för att uppnå en asiatisk utseende.