E2a

Hur man tecknar arga tecknade uttryck

Titta karikatyrerna är en tidigare tid att alla oavsett ålder har

Titta karikatyrerna är en tidigare tid att alla oavsett ålder har. Rita karikatyrerna å andra sidan är det inte. Det tar en viss skicklighet för att kunna rita enkla serier och helt enkelt dra karikatyrer eller seriefigurer på egen hand är redan ganska en bedrift. Men att lägga uttryck som ilska är mycket svårare. Du kommer att dra i detalj karaktären ansikte: ögonen, ögonbryn, rynkor, etc. Här är några steg som kan hjälpa dig hur man drar arga tecknade uttryck.

Hur man tecknar arga tecknade uttryck. Titta på ett annat tecknad film.
Hur man tecknar arga tecknade uttryck. Titta på ett annat tecknad film.

  • Titta i en spegel. Det bästa sättet att rita en tecknad uttryck är att basera den på ditt. Ta en spegel och göra ett uttryck. Håll ditt uttryck och titta på alla detaljer i ansiktet. Titta där det rynkor. Titta på formen på dina ögon, läppar, näsa, öron, etc. noggrant undersöka varje sak du ser i ditt ansikte och memorera det. Visualisera det först i huvudet och sedan gå vidare för att rita. Prova att hitta ett bord som är nära en vägg spegel och rita dit. Detta kommer att göra det lättare för dig att granska detaljerna i ditt ansikte när du gör ett uttryck. Du kan också ha någon att hålla upp en spegel för dig.
  • Skaffa en musa. Om du tycker det är svårt att hålla ser tillbaka på en spegel var femte sekund medan du ritar, så ska du få en musa. Be en av dina vänner eller familjemedlemmar att göra arga ansikte för dig medan du undersöka dem. Men kom ihåg att om du ritar en man eller kvinna i en viss ålder, se till att din musa passar räkningen (t.ex. om du behöver dra en tonårig kille ansiktsuttryck, se till att din musa är en tonårig hane).
  • Titta på ett annat tecknad film. Om du har svårt att dra en riktig människas ansiktsuttryck, dra en annan tecknad ansiktsuttryck. Hitta bilder i alla seriefigur visa upp samma känsla du vill rita eller hitta en seriefigur som visar samma uttryck på TV. Den här gången kan du använda seriefiguren som din musa. Du kan undersöka egenskaperna hos en viss karaktär och använda det som grund för att rita din karaktär.
  • Rita ansiktet. Efter visualisera ditt ansikte och utseendet på det när du emote, är det dags att dra. Rita din seriefigur är arg ansikte i åtanke hur de delar av ansiktet (t.ex. näsa, ögon, ögonbryn, etc.) är placerade.
  • Ritningen visar. Du kan även prova att titta på nätet eller på tv för föreställningar som lär dig hur man drar. Dessa visar som "konst Attack", kan lära dig sina tekniker på att dra tecknad ansiktsuttryck (t.ex. glädje, sorg och ilska).


Ritningen är inte något som kommer lätt

Ritningen är inte något som kommer lätt. Så alltid ihåg att hålla öva ansikten ritning tecknade och ansiktsuttryck. Tänk de åtgärder som anges ovan för de kommer säkert att hjälpa dig. Vem vet, kanske efter ett tag, kan du skapa din egen seriefigur.