E2a

Hur man tecknar anime människor

Om du är en manga fan

Om du är en manga fan, då anime tecken måste vara en bekant stil av konst. Och faktiskt, kan du starta denna roliga hobby att dra anime människor just här, just nu. Beroende på din konstnärskap nivå, kan du börja med enkla anime människor och gradvis höja dina kunskaper med ständig övning. Det mest utmärkande variation när det kommer till anime ritning är anime människor.

Hur man tecknar anime människor. Skiss formen av ett ägg.
Hur man tecknar anime människor. Skiss formen av ett ägg.

Som du kanske har märkt, två av de mest framträdande dragen i anime människor är ögon och hår. Här är några tips som hjälper dig skissera dessa funktioner:

Ansiktet

  1. Skiss formen av ett ägg. Detta kommer att bilda ansikte rundade sidor, men spetsig botten (haka). Placeringen av den spetsiga delen definierar hur lutande ytan verkar. Nybörjare kommer att styras i enlighet genom att först rita två axlar, den horisontella och den vertikala.
  2. Skissa ett kors. Detta kommer att göra större delen av ägget följa formen av en cirkel. Skärningspunkten kommer också definiera den riktning som anime människor står inför.
  3. Gör en liten fördjupning i ögonen. Gör korsningen som en guide om hur lutande framsidan av animen ska se ut.
  4. Skissa raderna i halsen och axlarna. Sträcker sig två linjer som är böjda utåt från haka i ansiktet. Dessa kurvor bildar konturerna av axlar och nacke.
  5. Från konturerna av axlar och nacke kan du spåra frisyr på ditt anime människa. Alltid ledas av riktningen kroppen vänd med skärningslinjer.

Håret

Om du är en manga fan. Skissa raderna i halsen och axlarna.
Om du är en manga fan. Skissa raderna i halsen och axlarna.

  • Börja skissa luggen med snabba drag. Detta kommer att skapa en frisyr som flödar fritt.
  • Forma huvudet. Detta kommer att ha en effekt på hur tjocka eller tunna håret på din anime människa skulle vara. Detta bör inte dras för att ge huvudet en platt utseende, men i stället bör följa kurvan av ägget.
  • Skissa hårstrån genom att dra snabba drag samtidigt få ner håret. Se till att det finns bara tillräckligt linjer för att forma huvudet eftersom alltför många rader planar utseendet.

Om du vet hur dessa två väsentligheter som omvandlas till anime människor, kan du göra anime ritning som en rolig hobby. Du måste bara lära sig om grunderna och du kan gå mycket mer med detaljerna. Det är bara om att veta hur man drar en människa och omvandla den till en överdriven en.

När det gäller kroppen är kvinnlig anime högre midja och längre hals och ben. Den kvinnliga anime görs också tunnare när det gäller kroppens struktur. Å andra sidan, den maskulina anime har bredare axlar och kan spåras med musklerna i ben, armar och mage.

Vid upprättandet anime människa, är det viktigt att upprätthålla realistiska proportioner av huvudet och kroppen vid början. Senare när du behärskar den skicklighet, kommer du också lära dig hur du avvika dygd av balans och ändå skapa en mer tilltalande anime människa.