E2a

Hur man tecknar anime killar

Vill du också skapa anime killar som de du ser på manga

Vill du också skapa anime killar som de du ser på manga? Cool! Genom att veta hur man tecknar anime killar, kan du sätta dina konstnärliga idéer om hur anime killar ska se ner på ritpapper. Den viktigaste delen att notera är ansiktet att dra anime kille. Det finns detaljer som är gemensamma för nästan alla anime killar som innehåller tydliga vinkeln i ansiktet, överdrivna ögon, små näsor och mer genomarbetade frisyrer i exotiska färger.

För att dra anime killar, behöver du en skissblock, pennor och akvareller eller kol för skuggning.

  1. Rita en cirkel som kommer att definiera gränsen för ansiktet. Vanligtvis anime killar har märkbart större huvuden än sin kropp byggd, men du kan avvika från denna regel. Det finns olika sätt på hur du kan projicera din konst.
  2. Rita en halv oktagon i botten av cirkeln. Killar skildra vanligtvis sin maskulina look genom den skarpa punkten på axlarna och haka.
  3. Radera den nedre delen av cirkeln som överlappar med oktagon. Den återstående delen av cirkeln skall beskriva formen på ansiktet.
  4. Rita två linjer dissekera cirkeln i fjärdedelar. Detta kommer att fungera som riktlinje för de återstående detaljerna i ansiktet såsom ögon, näsa, mun och öron.
  5. Rita två stora cirklar på den övre halvan av cirkeln. Dessa kommer att utgöra ögonen på anime kille. Anime killar har relativt stora ögon som skildrar sina känslor. Placera sedan några tjocka ögonbryn ovanför ögonen. Även det sätt ögonbrynen välvd också är ett sätt att illustrera några känslor. Anime killar behöver inte många detaljer om ögonfransar för att undvika ser mer feminina. Några slag kommer att göra.
  6. Rita näsan under korsningen genom en punkt. Dessutom kan du rita näsan i form av en mjuk vinkel med ena benet längre tid i den vertikala sidan.
  7. Nedanför punkten, dra en slits, som kommer att utgöra mun din anime kille. Leta munnen lite närmare hakan. Du får inte också behöva så många detaljer om munnen för att ta bort den feminina överklagande av accentuerade läppar.
  8. Rita håret på din anime kille. Du kan sätta en stil på dem som en taggig utseende, en nära-cut, eller en maskulin långt hår.
  9. Lägg kläder och accessoarer till din anime kille. Om du ritar samuraj klädsel, lägga upp ett svärd, eller om du vill ha det ett sportigt utseende, rita i vissa sporter attiraljer.
  10. Disposition med tunga märken de nödvändiga linjer och radera riktlinjerna. Du kan lägga till vissa färger på din anime eller bara skugga i några av dess delar som skildrar skuggorna.

Hur man tecknar anime killar. Rita en cirkel som kommer att definiera gränsen för ansiktet.
Hur man tecknar anime killar. Rita en cirkel som kommer att definiera gränsen för ansiktet.

Om du är också förtjust i att göra noveller, kan du infoga denna kunskap att locka anime killar för att göra en liten tidning. Gör detta som en hobby och vem vet hur långt du kan gå med ritning anime killar?