E2a

Hur man syr fläckar på en egen t - shirt

Moderna människor har kommit in i modefluga att sätta fläckar på sina kläder som ett uttryck för konst, och även när hålen inte är närvarande. Du kan se fläckar på sina mössor, byxor, kjolar och skjortor. Plåster lägga accent och personlighet till dina kläder. Sy fläckar på olika typer av kläder och tyg är relativt lätt att göra och behöver endast den grundläggande stygn. Det är också en mycket trevlig och avkopplande hobby som helt enkelt kräver en nål och tråd, din valda plåster, och lite kreativitet och tålamod. Plåster kan manuellt sys eller maskin sys. Hursomhelst, här är de generella riktlinjerna.

  1. Köp en lapp från ett tyg eller hantverk butik, eller du kanske bara vill klippa en liten del från en gammal skjorta med den design som du vill. Välj en design som matchar din skjorta.
  2. Placera skjortan på en plan yta och förbereda nål och tråd. För att hålla plåstret faller av, kan du tejpa fast den eller använda nålar alla i hela kanterna på plåstret tills du har lyckats helt sy den på din skjorta.
  3. Det är viktigt att din tråd har liknande färger som smälter väl med lappen och skjortan.
  4. Om du har köpt en färdig patch, kommer du att märka att det redan har maskor på kanterna. Det är tänkt att guida dig där du ska sy så att det ser snyggare. Nu om du har klippt en lapp från gamla kläder, sy i mitten av konstruktionen för att hålla den från att nötas. Håll en viss distans inte så nära på kanterna.
  5. Börja sy från insidan av skjortan och tryck nålen genom plåstret. Håll dina stygn små och proportioner för att få trevligare resultat. Om plåstret är för tjock för dig att sy igenom det manuellt, så prova att använda en symaskin. Detta kommer att göra din sy en hel del enklare.
  6. Tänk på att ha bara ett lager av skjortan när du sätter plåstret och skjortan tillsammans. Det finns roliga fall när folk ivrigt vill avsluta sy på sina lappar och bära sina egna skjortor, men sluta sy de främre och bakre delarna av tröjan tillsammans. Också göra bort tejpen eller stiften mellan skjortan och plåstret när du är klar sömnad.
  7. Om du behöver för att täcka ett hål i din favorit skjorta, är det första du ska göra för att noga tejpa hålet nära att göra tyget platt. Se till att du lämnar inga hål alls att hålla kläderna från skevhet. Hitta ett plåster större än hålet. Om detta inte görs korrekt, kan det skada hela tröjan. Notera att du fortfarande vill ha din skjorta för att se chic och elegant, så att du bättre skulle välja en ganska bra plåster. Ta bort tejpen när du är klar att fästa plåstret.

Hur man syr fläckar på en egen t - shirt. Om du har köpt en färdig patch.
Hur man syr fläckar på en egen t - shirt. Om du har köpt en färdig patch.

Dekorera din egen dräkt kan vara kul. Det kräver bara lite fantasi.