E2a

Hur man stoppar onlinespel

Addiction kommer i många former

Addiction kommer i många former, och onlinespel är en av dem. Liksom alla typer av missbruk, avvänjning dig från hasardspel online kan vara svårt. Att släppa spänningen i ett nytt spel och en ny match kan vara mycket smärtsamt och utsikterna till permanent stoppa onlinespel kan sända kalla kårar längs ryggraden. Stoppa onlinespel är inte omöjligt, dock. Här är några tips hur:

Hur man stoppar onlinespel. Kreditkort rating effekt.
Hur man stoppar onlinespel. Kreditkort rating effekt.

  • Acceptans. Först av allt måste du acceptera det faktum att du är en online-spelare, och att du är beroende av det. Detta kan faktiskt vara en av de svåraste stegen i att stoppa onlinespel eftersom många människor tror att de fortfarande har kontroll över situationen - även om de inte längre har kontroll, och spel har redan påverkat deras arbete och familjeliv. Om du regelbundet spela online, även om du gör det bara en gång om dagen, kan du faktiskt redan kvalificera sig som en online-spelare, och du borde veta det.
  • Kreditkort rating effekt. Kontrollera att du vet effekten av onlinespel på dina betyg kreditkort. Inte bara kommer det att bli så småningom dig i skuld, men det kommer också förstöra ditt betyg kreditkort. Alla online spel är beroende av ditt kreditkort, och ditt kreditkort är en av de första saker som kommer att spegla de dåliga effekterna av onlinespel. Se till att du är fullt medveten om de skador som hasardspel online kan göra för att ditt kreditkort. När ditt betyg kreditkort dips, kan det vara mycket svårt för dig att förnya ditt kreditkort eller betala av dina skulder.
  • Gamblers Anonymous. Stödgrupper är en av de bästa sätten att ta itu med missbruk. Precis som det finns en stödgrupp för alkoholister, finns det också en stödgrupp för onlinespelare. Prova att söka efter lokala Gamblers Anonymous möten. Med gruppstöd, kan du kanske hitta sätt att minska ditt beroende och gå vidare med ditt liv. Eftersom du tar itu med problemet i en grupp, får du stöd från andra och samtidigt ge stöd dig själv för de andra medlemmarna i gruppen. Detta är vad som gör stödgrupper så effektiv. Du kan leta efter spel anonyma grupper på nätet eller i lokala klassificerade annonser.
  • Gamblock. Om du inte kan motstå frestelsen att spela varje gång ett spel spel popup visas på datorns skärm, se till att du blockerar dessa använder Gamblock. Gamblock är en gratis programvara som speciellt har utvecklats mot spelsajter och popups. Med Gamblock installerat, kommer du att kunna hindra dig från att gå till onlinespel webbplatser.
  • Hobby. Slutligen, försök att få ett par fritidsintressen för att få dig att tänka på saker när du känner dig stressad. Många människor vänder sig först till spel när de är stressade, och så småningom lära sig att associera spelande med lättnad. Genom att hitta en alternativ hobby, bör du kunna varva ner utan att behöva ta till spelande.


Hasardspel på nätet kan vara ett allvarligt problem. Det är inte oöverstigliga, dock, och med dessa steg bör du kunna lösa och stoppa din online spelberoende.