E2a

Hur man startar hammaren faller i Starcraft

När du har byggt din flotta och har kämpat varje fiende kraft kommer på dig i Starcraft, skulle nästa steg måste ta striden till den högre nivån genom att göra hammare droppar. Detta är ett av de mest utmanande delarna av spelet. Men det är också det mest roligt och tillfredsställande. Många Starcraft spelare gör faktiskt detta deras Målet med spelet.

Du kan börja hammaren droppar på Starcraft genom att följa dessa steg:

  1. Du behöver en Commsat Station (CommSat). Om du fortfarande inte har detta, är det dags att bygga en. Denna station är nödvändig när den nukleära lanseras som CommSat hjälper att avslöja de spöken som riktar dig och du kan attackera dem med precision.
  2. När du har CommSat kan du bygga din kamp kryssare samt göra de nödvändiga kanon uppgraderingar. Det kommer att ta ett tag för kryssarna som skall byggas så ha tålamod. Du behöver minst tolv av detta. Också börja bygga Vetenskap Fartyg att eskortera din flotta, de arbetar för att se till att dina fiender, såsom Ghosts inte håller längre. Du skulle ha väsentligt undvikit lockdowns på din kamp Cruisers om du har förberett för detta.
  3. Har din SCV skörd mineraler och stärka din bas. Mineralerna är viktiga för att reparera byggnaden och du skulle behöva fylla på detta eller bevara detta. Att se till att ditt försvar i och runt är korrekt och strategiskt set kommer att stärka den. Ge uppmärksamhet åt bunkrar till vänster och höger om din bas eftersom detta har en tendens att vara mest utsatta.
  4. När du ställer in ditt försvar, även förbereda sig på att rada upp din bas med missiler torn. Du bör uppleva attacker från Wraiths och spioner kommer att sväva på att se hur effektiva dina försvar är, så dessa torn skulle vara en stor hjälp.
  5. När du redan har byggt din kamp kryssare och fartyg vetenskap kommer hammaren droppar blir mer intressant. När du är klar är det dags att gå nordväst och attackera Söner Korhal Base. Ta över denna bas och samla alla mineraler du kan få när du skulle ha utarmat detta nu. Fäst basen och göra reparationer skadade kryssare och byggnader.
  6. Bege dig till andra basen av hammaren faller uppdrag och resten ska vara lätt från denna punkt och framåt.

Hur man startar hammaren faller i starcraft. Du behöver en commsat station (commsat).
Hur man startar hammaren faller i starcraft. Du behöver en commsat station (commsat).

Spelet Starcraft har förtjänat sin popularitet bland datorentusiaster sedan starten i slutet av 90-talet. Till dem som är beroende av att spela med videospel, är Starcraft ett av de mest önskade och bästa val.

Det är en multi-player spel och realtid strategi spel, tillåter en att bygga krafter eller kampen mot andra riktiga spelare. Tippad som en av de mest underhållande sätt att fördriva tiden eller spela på datorn, har Starcraft spawned många typer av versioner.