E2a

Hur man spelar online golf

Golf är ett populärt utomhus spel där spelarna spelar sin egen lilla golfboll i ett hål med olika klubbar. De officiella Rules of Golf definierar sporten som "spelar en boll från tee i hålet med en varanda följande slag i enlighet med reglerna".

En golfspel är roligt. Spela golf ger dig vänlig konkurrens med andra aktörer. Du kan njuta av konkurrensen och vänskap samtidigt i en omgång golf. Faktum är att många affärer har förseglats på golf greener! Spela golf ger dig chansen att njuta av utomhus, att känna gräset och bara bli förvånad med olika konfigurationer av 18-håls golfbanor. Slutligen får du också motion genom att spela golf genom att gå från det första hålet till avslutat 18: e hålet och även vidare till "19: e hålet" - den vardaglig term för golf klubbhus och bar. Så besök din närmaste golf butik eller söka på nätet för online golf butiker och fråga om lektioner och utrustning. Leta efter kurser rabatt golf och spela golf på din egen nivå, såsom junior golf eller damer golf.

Om du inte kan spela golf fysiskt eller bara känner för lat för att prova den äkta varan, kan du spela golf på nätet. Du kan ladda ner flera online golf spel gratis. Dessa webbplatser är bara prover som erbjuder online golf spel som kan spelas gratis.

Hur man spelar online golf.
Hur man spelar online golf.

  1. www.nabiscoworld.com . På webbplatsen finns golfbana, ett spel utvecklat av Skyworks Technologies. För att spela detta golfspel, först måste man välja golfklubb och avstånd. Spelet har en radarbild för att hjälpa dig att rikta ditt mål. Flytta markören åt vänster och höger för att fullända detta mål. Klicka och håll ned musknappen och dra det nedåt för att välja nivån på makten i din stroke. Sväng musen upp samtidigt att släppa musknappen för att träffa bollen.
  2. www.freegames.ws . Denna webbplats erbjuder minigolfbana-Miniputt spel. Det är ett spel gjort med Flash, så behöver du en Flash-plugin för att köra i din webbläsare. För att spela detta golfspel, måste du först placera din golfboll på lämpligaste delen av det gröna området i början av varje hål. Klicka med musen för att släppa bollen till den plats du har valt. Flytta och peka med musen för att sikta din stroke. En gul linje visar vägen för bollen och kraften i skottet. Klicka med musen för att ta bilden.
  3. www.miniclip.com / games / sv . Miniclip erbjuder Ace spelet golf. Detta spel är baserat på Shockwave, så du måste installera Shockwave plug-in till din webbläsare att köra det här spelet. Detta spel kan spelas med hjälp av tangentbordet. Piltangenterna sätter mål skottet. Page Up och Page Down väljer dina golfklubbor. Mellanslagstangenten kommer att sätta kraft och precision i skottet, och slutligen trycka tecknet "v" kan du se kursens kartan. Detta spel erbjuder en 9-håls golfbana.

Så oavsett om det är den äkta varan eller virtuella, är ett spel av golf säkert mycket roligt.