E2a

Hur man spelar Nintendo Wii säkert

Nintendo Wii är en av de tre stora spelkonsoler på marknaden

Nintendo Wii är en av de tre stora spelkonsoler på marknaden. De andra två konkurrenter, Sony PlayStation 3 och Xbox 360, är ​​alla tävlar om en större del av marknaden. Emellertid var Nintendo Wii den första att införliva trådlösa spelkontroller som får användare att spela spel utan att behöva trycka på en massa knappar. Wii remote spelkontroll svarar genom åtgärder. Därför, om du spelar Wii Boxning, allt du behöver göra greppa regulatorer i båda händerna och börjar skuggboxning, och spelet kommer att tolka och översätta varje drag i spelet.

Hur man spelar nintendo wii säkert. Spela i ett säkert område.
Hur man spelar nintendo wii säkert. Spela i ett säkert område.

  • Även om detta kan vara en stor innovation, det finns ett antal risker i att spela på detta sätt. I själva verket har många fall rapporterats där övernitiska spelare krossade vaser, ljus, TV: n och andra saker runt huset på grund av antingen frustration eller överdrivna rörelser, vilket folk att genomföra praktiska säkerhetsåtgärder när Wii-spel.
  • Spela i ett säkert område. Eftersom det har varit många rapporter om spelare bryter en mängd saker medan du spelar Wii på grund av ansträngande rörelser med styrenheten, det är definitivt en bra idé att spela Wii i ett säkert område med inte en massa saker hindrar rörelsen. En bra tumregel är att lekplatsen ska ha minst 3 till 5 meter fritt utrymme runt spelaren. Och innefattar att den 5 fot avstånd från TV. Se det som en cirkel säkerhet spel. Den fria området kommer att röra sig obehindrat för att spela.
  • Avstå från yttre åtgärder. Wii Remote och sensorn fånga och tolka spelare rörelsen är utformade för minimal rörelse. Därför, om du spelar Wii Tennis är handleden fästfunktionen med en liten mängd armrörelse vad som behövs för att svinga racketen. Det innebär att du inte behöver svinga hela armen som du gör med en riktig tennisracket. Ju mindre rörelse du gör, desto säkrare blir det för dig och de människor och saker omkring dig.
  • Strap upp. En annan säkerhetsfråga är gripande av regulatorn. Merparten av tiden, kommer spelarna glömmer att gripa styrenheten tätt. Och när detta händer, även en snabb handled snäpp kan driva regulatorn mot TV-skärmen eller något annat föremål i närheten. Detta kan leda till att föremålet drabbade att splittras eller gå sönder och kan skada regulatorn också. För att undvika detta använder banden som följer med styrenheten. Strap till handleden. Detta kommer att hindra dig från att oavsiktligt kasta kontrollen under uppspelning. Om du känner att de förvalda banden inte är tillräckligt effektiva, överväga att beställa en bättre.


Slutligen

Slutligen, för att lindra psykisk smärta och frustration som kan leda dig att kasta handkontrollen mot TV galna raseri, skulle det vara klokt att ta pauser under långa anfall på Wii. I själva verket vet även konsolen hur frustrerande det kan bli, varför Nintendo har hårt kodat påminnelser på konsolen som kommer att dyka upp när en spelare håller spel rakt i timmar i sträck. När dessa påminnelser dyker upp, lyssna dem och ta en paus. Detta gör att din hjärna att slappna av och även strategier för hur man kan övervinna de utmaningar i spelet du spelar.