E2a

Hur man spelar management-spel

Time Management spel har snabbt blivit en populär ny spelgenre

Time Management spel har snabbt blivit en populär ny spelgenre. Även kändisar som Megan Fox har erkänt att spela management-spel. Den Diner Dash varumärke är kanske den mest kända online designer av spel time management, och Sim varumärke har länge varit en populär PC-serie management-spel, men många andra spelbolag och webbplatser har hoppat på tåget och erbjuder nu sina egna unika management speltitlar.

Vad är management-spel?
Management spel - även kallad time management-spel - är en typ av spel som ger spelarna tidsinställda nivåer under vilka de måste fylla i en lista med mål. Dessa spel speglar ofta riktiga jobb. De mest populära management-spel har restaurang förvaltning eller fastigheter utvecklingsmål. De kan be dig att köpa och sälja bostäder, bygga hela samhällen, eller hantera dag till dag uppgifter i ett litet företag. I vissa spel kan du ha "dagar" för att slutföra en uppsättning uppdrag, medan andra spel kommer att ge dig en "shift" på sig att ta upp en viss summa pengar.

Där kan du hitta management-spel?
Management spel ska vara lätt att hitta, att hitta bra management-spel är lite svårare. Stora spel leverantörer som Yahoo , PlayFirst och Big fish är ett bra ställe att börja, men du kanske måste betala för att spela en fullständig version av spelet.

Hur kan du spela management-spel?
Som vi nämnde ovan, måste du betala för att få tillgång till fullständig management-spel, men de flesta spelsajter erbjuder en timmes försök att hjälpa dig säkerställa att du får det spel du vill innan du lägger några pengar ner

När du har hämtat din valda förvaltning spel

När du har hämtat din valda förvaltning spel, kommer du bli presenterad med huvudsidan. Från huvudsidan kan du välja alternativ som svårighet, skärmstorlek, och volymnivå och kan även namnge din nya spelare. Även tidpunkten funktionen är det som gör mest management-spel en utmaning, är det generellt frivilligt. När du har namngett din spelare och avslutade anpassa ditt spel inställningar, börjar själva spelet. Den första nivån av management-spel är oftast en tutorial som går igenom ditt spelande alternativ och mål spel. Denna handledning kan hoppas över, alternativt, om du själv behöver en uppdaterare, kan det upprepas. Bortom handledning kommer management spel erbjuder tips varje gång du möter en ny funktion, dessa tips kan också stängas av.

Hur man spelar management-spel. Vad är management-spel?
Hur man spelar management-spel. Vad är management-spel?

Om du har problem med att spela din förvaltning spel, prova hjälpen alternativet. Om du har problem med spelet strategi, många online webbplatser erbjuder gratis spel guider som kommer att gå igenom svåra eller dunkla uppgifter.