E2a

Hur man spelar luft fästning

Air Fortress har rankats en av de svåraste spel att spela i Nintendo eran, särskilt i USA och vissa länder i Europa. Det har också gett upphov till en hel del kapar på pussel och äventyr spel idag och även påverkat den framgångsrika filmen Independence Day.

I Air Fortress, kommer du att ta på sig rollen som Hal Bailman som enda hjälten fast besluten att förstöra de dominerande skurkar som kallas Air fästningar. Detta är verkligen inte din typiska slott och prinsessan spel. Läs vidare för att börja gå på äventyr som kommer att skaka barnet ur dig.

  1. Hit fiender. Det finns i princip två olika stegen i detta spel. Den första delen är i sida-shooter gränssnitt vilket innebär att du kommer att använda Hal Bailman rymdskepp från sidan, navigera upp och ner, och vänster och höger med din knappsatser. Du behöver inte oroa dig för att gå vilse i spelet: fartyget är automatiserad och ditt rymdskepp automatiskt gå sin väg. Använd de angivna knapparna för att utplåna fiender. Du kan använda särskild nyckel för att spränga dina fiender med hjälp av kraftfulla kulor kraschen balk.
  2. Dodge bort från fiendens fartyg om de kvar i livet och hålla sig borta från de utskjutande strukturerna. Eftersom ditt skepp är i automatiserad läge, är du alltid i den fortsatta flytten. Undvik därför att krascha i bergen och strukturer som du inte kan förstöra. Denna del av spelet testar din förmåga att gå igenom hinder.
  3. Samla energi bollar och bonusar. Under loppet av spelet, skulle du stöta på flytande bollar av energi, vilket är avgörande för din överlevnad. Dessutom finns det också krasch balk kulor som skulle ge dig häpnadsväckande eldkraft. Du kan eliminera de svagare fartyg som använder ett enda skott av dessa kulor, så det är mycket lämpligt att plocka upp dem. Trots försök inte få dem om du är i en svår situation. Kom ihåg att du bara har tre liv, och ditt liv har mer värde att dina kulor.
  4. Förstör fiendens teknik om möjligt. Inuti en luft fästning, det finns många fientliga strukturer som är byggda för att döda dig. Hit dem att samla poäng och att minska din sannolikhet att drabbas särskilt om du är mitt i en dödlig korseld.
  5. Navigera genom Air Fästningar inälvsprodukter. När du är klar med första delen, kommer du in nu i ett annat läge av gameplay, där du kommer att använda Hal Bailman själv, och du kommer nu leta efter kärnan i modern Air Fortress och eliminera dem en gång för alla. Taktiskt använda dina kulor att slå fiender som du kommer att stöta på. När du går, kommer energin att dräneras från dig. Du kan bevara energi genom att ibland ta pauser. Detta är lämpligt eftersom det kan finnas fall där du kan få till en svår situation och det är nödvändigt för dig att fly. Om du inte har tillräckligt med energi, kommer du att fastna och så småningom dödas.
  6. Leta efter fusk på Internet. Om du vill spela smutsigt och klåda se spelets slut, kan du titta på dessa fusk i cheats.ign.com .

Hur man spelar luft fästning. Dodge bort från fiendens fartyg om de kvar i livet och hålla sig borta från de utskjutande strukturerna.
Hur man spelar luft fästning. Dodge bort från fiendens fartyg om de kvar i livet och hålla sig borta från de utskjutande strukturerna.

Köpa Air fästning är värt en investering för din nöje och rekreation. Du kommer inte få en massa problem när du sätter dessa grundläggande instruktioner i åtanke.