E2a

Hur man spelar guitar hero

Guitar Hero har amping upp sina reklamfilmer de senaste veckorna

Guitar Hero har amping upp sina reklamfilmer de senaste veckorna. En kommersiell hade fyra framtida Hall of Famers i respektive sport - Kobe Bryant från basket, Tony Hawk från skateboarding, Michael Phelps i OS-simning och Alex Rodriguez från baseball. Jag gillar speciellt den kommersiella där den vackra Heidi Klum tog en sväng a la Tom Cruise.

Denna rytm-baserat spel finns i alla större plattformar och har revolutionerat sättet vi spelar tv-spel. Så du behöver inte en ursäkt för att inte spela det. Du kan använda den för att knyta an till dina barn, förnya din kärleksaffär med musik, eller helt enkelt bara reenact de största föreställningar av dina favoritband.

Vi kan hjälpa till

Vi kan hjälpa till. Här är en enkel guide till spelet Guitar Hero. Följ denna guide och du kommer snart att spela den här härliga spel. Du och dina kompisar kan tillbringa timmar efter timmar av kul med det nya spelet. Följ dessa enkla steg och du kan vara ett proffs på nolltid.

Hur man spelar guitar hero. Guitar Hero har amping upp sina reklamfilmer de senaste veckorna.
Hur man spelar guitar hero. Guitar Hero har amping upp sina reklamfilmer de senaste veckorna.

  1. Din gitarr. Du är i tur, eftersom gitarren används i spelet är långt, långt enklare än en faktisk gitarr. Det är också mindre än en faktisk gitarr men det är ändå tillräckligt för att ge dig en riktig utmaning, särskilt i de svårare rundorna. På gitarr, kommer du att se flera viktiga funktioner som lägger till spelet. Till att börja, kommer du att hitta en Strum bar i mitten av gitarren. Nästa hittar du fyra knappar med fyra olika färger. Dessa knappar avgöra vad notera du spelar bygger på kombinationer av dessa knappar. Efter detta är nästa del av gitarren whammy bar. Denna bar är nära knäpper bar och hjälper till att producera en förlängd not.
  2. Ställ upp. Nästa steg i detta börjar själva spelet. Först måste du ansluta gitarren till din spelkonsol. Samtidigt, slå på TV: n och ett stort ljudsystem för den ultimata upplevelsen. Slå på konsolen och ladda spelet och om det behövs, ditt minneskort.
  3. Välj ditt läge. När du slår på spelet kommer du att uppmanas av ett huvudalternativ skärm. Välj din typ av spel om du vill göra karriär, Snabbspelad, Multiplayer eller utbildningsalternativ.
  4. Karriärläget. Om du väljer karriär, måste du namnge ditt band. Du kan vara så kreativa som du vill. Karriärläget är en av de mest roliga lägen i detta spel eftersom du kan spela upp till 35 olika låtar i fyra olika nivåer. Du kan också tjäna pengar, och berömmelse.
  5. Quick Play-läge. Quick Play är roligt och enkelt eftersom du kan välja vilken låt som låses upp i karriärläget och du kan få höga poäng.
  6. Multiplayer-läget. Multiplayer är tillgänglig när du har två styrenheter anslutna. För version 2 och 3, kan du spela in Face Off splittringar när du spelar låten tillsammans.
  7. Tutorial läge. Om detta är första gången du spelar, prova det här läget först. Få kläm på kontrollerna genom att spela enklare låtar först och träningsläge kommer hjälpa dig mycket.
  8. Få bättre. Det enda sättet du kan förbättra är att fortsätta spela. När du spelar kommer du att känna rytmen och få mer vana vid kontrollerna. Prova de enklare låtarna överst på spellistan först och arbeta dig uppåt.

Så det är min guide till Guitar Hero

Så det är min guide till Guitar Hero. Mest av allt, kom ihåg att detta är ett spel och poängen är att ha kul med det. Även om det är okej att vara konkurrenskraftig, överdriv inte, eftersom när du blir beroende av Guitar Hero, är det svårt att komma tillbaka till det normala.