E2a

Hur man spelar en luft fighter: korsningen av elementen

Air fighters i korsningen av Elements har stora chanser att vara bäst bland alla andra tecken. Att vara bra spell hjul, kan luft tecken definitivt använda detta som en fördel.

Men en hel del spelare har svårt att hantera luft kämpar

Hur man spelar en luft fighter: korsningen av elementen. Fyll dig själv med armarna.
Hur man spelar en luft fighter: korsningen av elementen. Fyll dig själv med armarna.

Men en hel del spelare har svårt att hantera luft fighters. Som ett resultat, få en högre nivå med en luft fighter vara en utmaning. Men din berättelse kan vara annorlunda. Om du kolla in dessa tips om hur man lyckas spela som en luft fighter i spelet, kan du vara säker på en seger:

  • Fyll dig själv med armarna. Flera vapen är av stor betydelse för dig när du spelar som en luft kämpe. Detta inkluderar Mace, svärd, yxa, och luft dolk. Du kan ta dem i luften rike, som du kan nå genom att följa norr om stadens huvudgata. När du tar tag vapen, beväpna den till din luft fighter.
  • Skydda dig mot fiender. Samma med vapen, kan du få luft rustning från luften sfären också. Om du är olycklig och du kan inte hitta någon rustning i marken, kan du samla helt enkelt objekt och sälja den i stan för guld. Du kan använda guld för att köpa din luft fighter med läder rustning. Bära denna typ av rustning kan hjälpa dig en hel del genom hela spelet.
  • Invest på brygder. Om du har extra mynt, är det bäst om du köper rosa potions från munken. Dricka dem kommer att hjälpa dig att ladda dina livspoäng. Men när dina livspoäng fortfarande är höga, kan du överväga att alltid röd eller rödbrun-färgad trolldrycker. Dessa, å andra sidan, kan ge starkare läkning.
  • Välj motståndarna klokt. Vad är bra om Crossroads of the Elements är att du har möjlighet att välja dina motståndare. Därför måste du vara klok nog när du gör så för att garantera din position i spelet. Till exempel, när du är i det neutrala området, måste du börja plocka vilda hundar och schakaler som motståndare. Samla de objekt som dina fiender släpper så att du kan sälja dem till guld. Du kan läsa guiden "monster att angripa genom Realm och Level" tillhandahålls av spelutvecklare för att hjälpa dig att landa ett klokt val.
  • Kämpa dig fram till slutet. Med de ovan nämnda tips, kan du gå vidare till att slåss hela vägen till slutet. Som en luft fighter, har du fördelen av en ökad resistens mot spell hjul. Kom också ihåg att tecken från det motsatta elementet kan göra dig två gånger skadan. I ditt fall som en luft kämpe, är jorden ditt motsatta elementet. Därför kan alla tecken från jorden sfären orsaka dubbel skada din kämpe.

Precis som alla andra tecken i korsningen av Elements, är den enda hemligheten i att lyckas i detta spel att känna till knepen för din fighter elementet. Som en luft fighter, måste du få rätt vapen, rustningar, potions, och fiender för en säker vinst i slutet av matchen.