E2a

Hur man spelar en bard (EverQuest)

Barden är ett av de mest mångsidiga klasserna i spelet Everquest. Det kan också vara en av de mest utmanande att spela, och därför inte är en klass som alla kommer att gilla och allmänhet rekommenderas inte för ett första tecken.

Styrkan i Bard är i hans låtar

Styrkan i Bard är i sina låtar, inte hans närstrid färdigheter. Bards har flera olika typer av sång klasser liknar de typer för gjutning klasserna utan genomförs helt annorlunda. Fördelaktigt låtar kan vara antingen för Bard bara, hela gruppen eller området Effect. Skadliga låtar är antingen enda mål, eller Area Effect. Du kan använda låtar för att göra din grupp starkare, snabbare och mer motståndskraftiga mot fientlig magi. Du kan också sakta ner dina fiender, förgiftar dem, satte dem i brand etc. beroende på vad du kämpar, de övriga klasserna inom din grupp och nivåerna klass. Till exempel en grupp som inte tar ner mål snabbt, dina haste låtar och skador över tid låtar kommer att göra allt gå smidigare för gruppen. Du kan också höja förnyelse takt för både grupper Hälsa och Mana.

Barden har närstrid färdigheter något som Ranger

Barden har närstrid färdigheter ungefär som Ranger, men något mindre effektiv. Bards kan slitplåt rustning, så de har ett bra skydd i närstrid. De kan använda alla vapen klasser, även om Bard användbara Rosetter är ganska sällsynt. De har också användningen av instrument som kommer att förstärka effekten av deras låtar. Instrument effekter röst, sträng, slagverk, vind, och mässing. Det finns några mindre överlappning, men de flesta låtar av en viss typ tenderar att också använda samma instrument, så vilka instrument du använder kan variera beroende på spelstil, den grupp du är i eller båda. Den smarta Bard kommer vanligtvis att hålla ett vapen som har instrument effekter. Den episka vapen för Bard klassen genomföra alla instrument effekter.

Bards har förmågan att "twist" songs

Hur man spelar en bard (EverQuest). Styrkan i Bard är i hans låtar.
Hur man spelar en bard (EverQuest). Styrkan i Bard är i hans låtar.

Bards har förmågan att "twist" låtar. Detta tillåter spelaren att ha flera sång effekter aktiva samtidigt. De flesta gruppeffekt låtar har en gjutning / sång på 3 sekunder och en varaktighet på 12 sekunder, så att hålla fyra effekter som går är en enkel sak att cykla mellan 4 låtar. Du kan antingen göra detta manuellt eller använda Melody kommando inom Everquest. Den manuella metoden är mer mångsidig eftersom du kan ändra de låtar som du använder när som helst. Melody automatiskt cykeln valda låtar tills du blir avbruten. För att byta låtar du stoppar Melody du använder och starta en ny. Det rekommenderas att spelaren inrättat flera snabbtangenter för olika melodier i förväg för att täcka de flesta situationer.

Spela Bard i Everquest tar tid att göra bra, men är värt utmaningen i slutet.