E2a

Hur man söker efter havet glas

Till skillnad från skalen

Till skillnad från snäckor, stenar och sand, hav glasögon är inte naturligt till havet. Dessa är bevis på hur människan förvandla stora havet i en stor soptunna. Vad är fantastiskt om det här är att trots den hårda kasta, gav naturen tillbaka något vackert av denna-havet glasögon. Titta på hur havet gjorde ett vackert konstverk ur papperskorgen. Med det unika finish och ojämförlig ytan är havet glas säkert en stor skapelse av naturen. De är som antikviteter som bara tidens gång plus ofullkomlighet av denna värld kan skapa.

På grund av sin skönhet

På grund av sin skönhet, är havet glas nu i efterfrågan bland samlare. Faktum är att tillverkarna skapar glas hantverk hav som liknar utseendet och känslan av havet glas. Fortfarande, inget slår riktiga havet glas. Det är något i den naturliga havsexponeringsglas som den konstgjorda skapelsen inte kan kopiera. Så, bättre jakten på den riktiga havet glas. Här är några tips att börja med:

Hur man söker efter havet glas. Strategize din sökning.
Hur man söker efter havet glas. Strategize din sökning.

  1. Välj platsen. Inte alla hav är lika. Vissa har mer hav glas medan vissa har mindre. Logiskt, stränder som ofta besöks av turister har mer havsexponeringsglas än oupptäckta havet skönheter. Kustområden med invånarna i närheten är förmodligen håller mer havsexponeringsglas, alltför. Välja platsen är mycket viktigt om du vill hitta mer och den mest sällsynta av alla hav glasögon. Här har du mer chans att hitta röda och även blå glasögon.
  2. Timing ditt besök. Det kommer att bli svårt att leta efter havet glasögon när det är högvatten. Timing ditt besök under lågvatten så att du kan enkelt söka efter de dyrbara glasögon. Det är värt att vänta, i alla fall.
  3. Skydda dig själv. Även tämjas vid havet, kan havet glasögonen fortfarande farlig. De är fortfarande glasögon, trots allt. Så, innan du utforskar hav, skydda dig själv först. Se till att du bär starka och hållbara stövlar och handskar. Bättre säker än ledsen. När skada, kanske du måste sluta ditt glas jakt.
  4. Strategize din sökning. Du behöver inte bara gå på havsstranden. Du kanske missar en viktig plats när du gör det. Istället strategize din sökning. Till exempel kan du börja från ena sidan av stranden och gå hela vägen genom den andra sidan. Gå över den långa stranden tills du har sökt över hela stranden. Du vill inte missa någon viktig plats. Vem vet, kanske den mest sällsynta skönhet ligga på den missade platsen.

Efter uppsamling av dyrbara havsexponeringsglas, nu vad

Efter uppsamling av dyrbara havsexponeringsglas, nu vad? Vad är dina planer, egentligen? Det finns många saker du kan göra med de dyrbara glasögon du har samlat. Vissa samlare är redan glada att visa dem i en genomskinlig burk medan vissa blivit så förälskad i en glasbit som de gör det i fokus för en trevlig smycke.

Oavsett dina planer för dessa hav glasögon är bra så länge du väl tvätta dem innan du använder. De kom från havet och de kanske har några bakterier eller mögel på. Om inte bort eller rengöras, kommer glasen stinker. Du vill inte att det ska ske. Dessutom kommer det att finnas någon skillnad på glaset skönhet. Det kanske blir ännu vackrare när du gör det.