E2a

Hur man slåss wow missbruk (World of Warcraft)

Videospel är inte bara kul och engagerande men välgörande och eftersom de hjälpa till att utveckla snabba beslutsfattande, förbättra hand-öga-koordination och lär logiska resonemang också. Men med det goda, det finns dåliga aspekter till spel: det uppmuntrar stillasittande livsstil, utsätter barnen för att övervaka strålning, det kopplar barnen från verkligheten, varp uppfattning och är beroendeframkallande.

Hur man slåss wow missbruk (World of Warcraft). Har dem erkänner att de har ett problem.
Hur man slåss wow missbruk (World of Warcraft). Har dem erkänner att de har ett problem.

Videospel missbruk har kommit till allmänhetens kännedom sedan döden av en koreansk spelare efter att ha tillbringat dagar spela videospel. Speciellt nu när Internet har spel 24/7 och en brist på bra spel som tar upp så mycket av barnens tid, är den största och mest populära av dessa spel World of Warcraft. Det finns en hel del fall där en persons beroende av WoW har påverkat hans hälsa, relationer, ekonomi och sysselsättning.

Eftersom det inte finns någon rehab för World of Warcraft (eller video game) missbruk folk kommer att komma över sitt missbruk på egen kraft och vilja. Nedan är några tips på hur man kan komma över sitt missbruk.

  • Har dem erkänner att de har ett problem. Det första steget är alltid entré. För i att acceptera att det finns ett problem som de blir mer öppen för att prova allt för att åtgärda problemet.
  • Prioritera. WoW prioriterar alltid spela spelet över allt annat i sitt liv. Få dem att inse att de har andra prioriteringar än spelet: familj, relationer, sysselsättning och hälsa. Få dem att förstå att det finns viktigare saker än TV-spelet.
  • Involvera dem i andra aktiviteter. En av de drar av WoW är multi-player funktion där spelarna samarbeta med varandra för att fylla specifika mål. Om du får din WoW missbrukare i annan verksamhet med lagarbete och samverkan, kan de avvänja sakta bort från spelet. Recreational lagsporter är idealiska förslag eftersom det har element som är gemensamma med WoW.
  • Begränsa / övervaka datorns tid. När de sitter själva framför en dator, är det enkelt att logga in och spendera ytterligare några dagar att spela WoW. Eftersom datorn aktivitet är viktigt idag, försök att begränsa den till bara några timmar som spelar WoW tar minst fem timmar. Du kan även sitta ner med dem vid datorn för att se till att de inte loggar in. Beroende på din dator aptitude, kan du konfigurera brandväggar eller Behörighetslösenord att hjälpa dig reglera datorns aktivitet.
  • Söka online-hjälp. Som ironiskt som det är, det finns online stödgrupper för WoW missbrukare. Det finns människor som ägnar sig åt att hjälpa andra att komma över sitt missbruk inte bara för WoW men för MMORPGs också. De kan ge lite hjälp och säker eld lösningar för din spirande missbrukare.


Vad som började som ett roligt spel att fördriva tiden har långsamt blivit något beroendeframkallande och destruktiv. Oavsett om du har en komplett WoW missbrukare eller börjar upptäcka början till en, kommer förslagen ovan hjälpa dig att hjälpa dem att komma över sitt missbruk. Men kärnan i det, spendera lite tid med dina nära och kära så att de inte logga in på för att hitta ett visst mått av vänskapsrelationer eller acceptans. Om du gör det, bör du inte ha några missbruksproblem hemma, videospel eller annat.