E2a

Hur man slår kamera biljetter trafikljus

Rött ljus kameror sprids i många delar av världen

Rött ljus kameror sprids i många delar av världen. Enligt många kommuner är dessa kameror installerade för att säkerställa säkerheten för bilister. Många bilister undrar om de verkligen för säkerhet eller för vinst.

Ända sedan dessa kamera trafikljus har installerats

Ända sedan dessa kamera trafikljus har installerats, har vissa bilister upplevt att få en bild av deras bil med böter med posten. På grund av detta har många människor slutsatsen att dessa kameror är enbart för att tjäna pengar. Faktum är att flera studier visar faktiskt en ökning av olyckor på platser där kameran biljetter är installerade.

Hur man slår kamera biljetter trafikljus. Ta del av de falska biljetter som skickas av polisen.
Hur man slår kamera biljetter trafikljus. Ta del av de falska biljetter som skickas av polisen.

Det hävdas även att de företag som gör och serva kameran biljetter får en procentandel av de höga böter som betalats av de fattiga bilister. Logiskt sett, om målet är att minska förekomster av olyckor, finns det ingen användning för att få så många böter från bilisterna. Uppenbarligen, om bilisterna är angelägna om att tas ut för oförtjänt böter medan de kör, olyckor är mer sannolikt att inträffa. Därför kan man säga att dessa kamera biljetter är en riktig bluff.

Bra, det är något du kan göra för att slå dessa biljetter trafik kamera. Anmärkning sina brister. På så sätt kan du bespara dig från att betala en oförtjänt böter. Vissa av dessa defekter är uppräknade nedan:

  1. Ta del av de falska biljetter som skickas av polisen. Man kan säga att biljetten är fejk om det inte har domstolen adress eller noterar inte att kontakta domstolen.
  2. Fotot är inte din. Om bilden inte är din kan du inte tvingas att betala böterna.
  3. Någon annan pekade på dig efter att ha fått den ursprungliga biljetten. I det här fallet fick någon annan biljetten först och sedan pekade på dig efter att hävda att det inte var han. Detta kan inte tas emot dig i en domstol om de inte kommer att skicka en stämning till den person som pekade på dig. Detta kommer att kräva honom tid och pengar och han kommer inte säkert spendera dessa på en trafik biljett.
  4. Gult ljus är för kort. Om du noterade att den gula lampan är för kort, då biljetten är inte bra. Du kan kontrollera detta i den lokala trafikreglerna.
  5. Avsaknad av varning foto verkställighet tecken. Vissa stater kräver tecken på att en viss vägkorsning verkställs av kameror. Notera att skyltarna skall kunna märkas från alla håll i korsningar.
  6. Biljetter postas sent. Vissa stater iaktta en viss tidsram för polisen att skicka en giltig kamera biljett tillsammans med en domstol datum. Om tidsramen inte uppfylls, så har du rätt att ta upp i domstol.

Rött ljus kameror sprids i många delar av världen. Någon annan pekade på dig efter att ha fått den ursprungliga biljetten.
Rött ljus kameror sprids i många delar av världen. Någon annan pekade på dig efter att ha fått den ursprungliga biljetten.

Notera att inte alla dessa kan tillämpas på alla stater. Därför se till att rådfråga en jurist eller kontrollera dina lokala lagar innan du använder dessa defekter som ditt försvar.