E2a

Hur man slår Gremlins 2 för Game Boy

Ladda din Game Boy och vara redo att besegra de onda Gremlins

Ladda din Game Boy och vara redo att besegra de onda Gremlins. De är tillbaka i Gremlins 2 och Gizmo behöver du slå dem alla. Detta är dock inte alls lätt. Många spelare har redan misslyckats sitt uppdrag att besegra varenda ond Gremlin i spelet.

Gremlins 2: s uppdrag är att lägga alla onda killar på is. Även om det finns bara fyra nivåer i detta spel, det kräver en hel del strategizing så du kommer att komma ut som en vinnare. För att hjälpa dig att vinna över de onda Gremlins, kolla in dessa tips om hur du kan lyckas göra det:

Hur man slår gremlins 2 för game boy. Dra fördel av pennan.
Hur man slår gremlins 2 för game boy. Dra fördel av pennan.

  • Dra fördel av pennan. Det är pennan som är den bästa av alla vapen i spelet för att hjälpa dig för att vinna. Du kan dock ta bara en om du är tomhänt. Därför vara redo att fria andra objekt i din hand, så att du enkelt kan ta en penna när du stöter på en.
  • Känna till grundläggande färdigheter. Det kommer att hjälpa dig mycket i ditt spel om du behärskar tekniken att hoppa och manövrering. Detta är främst användbart för flera plattformar i spelet. Om du inte behärskar förmågan att swerving båda riktningar, kan du nå aldrig plattformen.
  • Vara klokt under bonusnivåer. Det finns två bonusnivåer som ger dig en möjlighet att tjäna ett liv och andra bonuspoäng. Därför måste du spela bonusnivåer perfekt. Exempelvis måste det boxningssäck höger på skärmen drabbas omkring 100 gånger på bara 10 sekunder. Om du gör detta kommer du att tjäna en 1-up. För att uppnå detta hammare både A och B-knapparna ner så många gånger som möjligt.
  • Fight the Bat Gremlin klokt. Bat Gremlin kommer att visa sig i slutet av nivå två. När den visas, hålla sig borta från det som det kan dyka på dig särskilt när du är strax under det. För att besegra det, kör på ena sidan av skärmen och sedan slå bat av med din penna.
  • Vet Electric Gremlin. Electric Gremlin, å andra sidan, visas rätt i slutet av nivå tre. Helt enkelt undvika detta Gremlin när han är elektrifierad. När det kommer tillbaka till det normala, whack det riktigt hårt. Om du gör detta, är du redan på den slutliga nivån.
  • Välj rätt väg för nivå fyra. Den fjärde nivån har en botten, mitten och topp banor som du kan välja mellan. Både toppen och banorna botten är full av fiender. Det kommer att bli klokare för dig att välja mitten vägen eftersom det är så lättare att klara det av fiender.
  • Fight the Spider Gremlin med tillförsikt. Den slutliga Gremlin, som är en spindel ett, kommer att kasta små spindlar på dig. Dodge dessa små spindlar så mycket som möjligt. Sedan ta en webben så att du kommer att flyta bara ovanpå skärmen. En gång på topp, brand pennan rätt i huvudet av Spider Gremlin.

Med alla dessa, alla onda Gremlins har ingen match för dig. Därför förbereda striden och förvänta sig för en stor vinst.