E2a

Hur man slår den dolda chef i Final Fantasy Crisis Core

Final Fantasy har samlat en stark efter bland datorspelare

Final Fantasy har samlat en stark efter bland datorspelare. Ett av de senaste spelen utgivna under Final Fantasy serien är Crisis Core. I det här spelet är en av de dolda bossar som du behöver för att besegra Minerva, som är en av de mest kraftfulla monster som du kommer att behöva ta itu med. Även besegra Minerva är inte nödvändigt för dig att vinna spelet, är hon fortfarande en av de mest tillfredsställande uppdrag som du kan slutföra i spelet. Här är hur.

Hur man slår den dolda chef i final fantasy crisis core. Final fantasy har samlat en stark efter bland datorspelare.
Hur man slår den dolda chef i final fantasy crisis core. Final fantasy har samlat en stark efter bland datorspelare.

  • Mission poster. Först av allt, se till att du har avslutat alla andra tidigare uppdrag innan du börjar uppdraget mot Minerva. Du kommer faktiskt att besegra hela den 9:e gruppen uppdrag innan du kommer att kunna möta Minerva alls. Det är bra efterbehandling nionde grupperna först, är dock att det kommer att ge dig möjlighet att plocka upp dina vapen. Nämligen måste du ha Genji Helm, handskar, Armor och Shield. De Genji objekt är några av de mest kraftfulla försvar som gör att du kan överleva Minerva.
  • Curaga. Därefter måste du öka din Curaga material. Detta kan göras genom att samla olika objekt som gör att du kan kombinera Curaga till en tillräckligt hög tillstånd. Tillståndet för Curaga att du siktar på är 999% HP. Naturligtvis uppnås en Curaga nivå som är så hög är ganska svårt och tidsödande. Var beredd att spendera lite tid att mala materialet för att nå denna nivå.
  • Kostsamma punch. En av dina främsta offensiva vapen mot Minerva är den kostsamma Punch. Som namnet antyder denna typ av punch är mycket dyr. Du behöver ha minst + 999% AP av dyra Punch. Återigen måste du ta lite tid och ansträngning att komma till denna nivå av de kostsamma Punch. I slutändan är dock detta en av de faktorer hatten kommer att avgöra om du vinner spelet eller inte.
  • Rånar. En annan teknik som du kommer att lita på när du kämpar Minerva är reraising. Reraising gör att du kan fortsätta att slåss Minerva även om din styrka nivåer gå ner. Det enda sättet att tillåta dig själv att reraise dock om du har Mug Materia. För att få detta måste du ha minst 99 Phoenix Downs. Kom ihåg, är det enda sättet för dig att få Phoenix Downs genom att stjäla dem från Minerva själv. Du kan delta i små tid bekämpar Minerva så att du kommer att kunna stjäla hennes Phoenix Downs.
  • Statistik. Kom ihåg att kontrollera dina statistiska slots och se till att alla statistiska ankomst-och avgångstider maxade ut. Använd någon typ av materai som du kan få tag på. Tur är oftast en av de minst viktiga material som du kan använda i spelet, men när du står inför Minerva, kan även tur hjälpa dig.

Under själva kampen, se till att du blockerar Ultima att hon kastar eftersom Ultima är Minervas dödsstöt. Ständigt reraise dig själv och se till att du använder den kostsamma Punch. På tid, bör du kunna besegra Minerva.