E2a

Hur man skriver ut låtsas pengar

Tryckningen av verklig valuta är olagligt i alla länder

Tryckningen av verklig valuta är olagligt i alla länder. Å andra sidan är tryckning av låtsas pengar som ska användas för utbildning, spel eller evenemang syften helt lagligt. Brädspelet "Monopol" använder låtsas pengar för sitt spel. Karnevaler och mässor använder låtsas pengar i utbyte mot riktiga pengar, medan i sina grunder. Faktum är att vissa människor ut kopior av riktiga pengar för vissa fester och evenemang för att ersätta användningen av riktiga pengar. Allt detta är helt lagligt så länge det inte exakt efterlikna verklig valuta i storlek, material och utskrift stil. Om du vill skriva ut låtsas pengar för en händelse du är värd, så finns det några saker som du bör veta för att göra processen lätt för dig utan alla de juridiska stöka affären.

Sök på Internet

Söka på internet. Det finns många gratis och betalas webbplatser på Internet som tillhandahåller tjänster mall skapas för att spela eller låtsas pengar. Vissa webbplatser erbjuder fullständig anpassning till att omfatta utvalda bilder och text. Andra webbplatser erbjuder pengar utskrift spel som liknar riktiga pengar. En sådan webbplats är www.printablefakecash.com. Denna webbplats kan du ladda ner PDF-mallar för låtsaspengar. Det finns mallar tillgängliga för barn och mallar för att efterlikna den befintliga verklig valuta.

Hur man skriver ut låtsas pengar. Söka på internet.
Hur man skriver ut låtsas pengar. Söka på internet.

Redigera mallar. När du laddar ner alla mallar du kan hitta på webbplatsen, använd Adobe Acrobat Professional för att öppna upp de filer du vill redigera mallarna mer. Om mallen har flera valörer på det och du bara vill skriva ut flera kopior av ett samfund, redigera den som du tycker passar. Om du har hämtat en mall som ser ut som riktiga pengar, se till att lägga till en text någonstans på det om att det bara är låtsaspengar.

Skriv det

Skriva ut den. När du är klar med redigeringen mallen spara den och gå till din skrivare. Fyll upp med tjock återuppta papper eller kartong om du vill betala på låtsas pengar. Kontrollera att du har tillräckligt med bläck för att skriva ut pengar. Gå tillbaka till din dator och klicka på utskrift i Adobe Acrobat för att initiera tryckprocessen. Om din mall innehåller en dubbelsidig låtsaspengar, se till att skriva ut den andra sidan också.

Klipp ut pengar

Klipp ut pengarna. Så snart du är färdig med utskriften får en sax och börja klippa ut pengarna. Om du har ett papper kutter, kan detta ge en bättre skärande yta. För mer äkthet, få en limstift och limma de främre och bakre delen av låtsas pengar tillsammans. Riktiga pengar har fram-och baksidan, så ditt spel pengar ska ha det också. Om du skrev ut mynt, klipp ut dem och limma dem på cirkulära bitar av kartong för att likna verkliga mynten.

Tryckningen av verklig valuta är olagligt i alla länder. Redigera mallar.
Tryckningen av verklig valuta är olagligt i alla länder. Redigera mallar.

Nu när du har skrivit ut din första kopia av din valuta ut multiplar beroende på dina behov. Du kan använda dessa utskrifter för att lära barnen om pengar, spela ett spel som involverar pengar eller använda den som en valuta i ditt evenemang.