E2a

Hur man skriver ut inbjudningar från hemmet

Om du letar efter ett sätt att skriva ut inbjudningar

Om du letar efter ett sätt att skriva ut inbjudningar, är det första som kan korsa ditt sinne för att gå till en pappershandel eller butik som erbjuder tjänster inbjudan utskrift. Tryckeriet tjänster som tillhandahålls av denna typ av industri är varmt accepteras av allmänheten. Däremot betyder det inte nödvändigtvis betyda att du har att spendera en massa pengar när du behöver skriva ut inbjudningar för det speciella tillfället. Oavsett tillfälle, om det är födelsedag, möhippa, bröllop, julfest, eller någon annan särskild händelse som du vill spendera med din familj och vänner, har du all rätt att skriva ut inbjudningar från hem utan att offra kvaliteten på slutprodukter. Det finns inget mer behov av att betala höga avgifter på stationära butiker och andra leverantörer av inbjudan utskrift.

Hur man skriver ut inbjudningar från hemmet. Du kan bosätta sig på att köpa cardstock som redan har designen på den.
Hur man skriver ut inbjudningar från hemmet. Du kan bosätta sig på att köpa cardstock som redan har designen på den.

  • Du kan bosätta sig på att köpa cardstock som redan har designen på den. Detta kan köpas från alla brevpapper butiker eller butiker. För partier, kan du gå till en återförsäljare av part leveranser eller du kan surfa på nätet. Få en linjal och mäta bredden och längden på det cardstock. Denna mätning är mycket viktigt särskilt för det program du kommer att använda på din dator.
  • Ett ordbehandlingsprogram eller ett desktop publishing program kan tillgodose dina behov. Ta del av mätningen och ställ in sidan på en sådan mätning. Glöm inte de marginaler som måste anges på alla sidor av papperet. Det finns tillfällen då du bara måste fokusera på vänster och höger marginal eller övre och nedre marginalen. En annan faktor är layouten på ditt kort. Vill du ha ett porträtt kort (lodrät sida) eller ett landskap kort (horisontell sida)? Layouten av kortet kan också ställas in enligt dina önskemål.
  • Nästa, fokusera på vad du vill att cardstock att innehålla. Du kan få ett papper och göra ett utkast eller så kan du ha en extra cardstock och grovt rita eller skriva den information du vill ha på din inbjudan. Men sen igen, om du har herraväldet på att använda programmet på din dator, kan du bara sitta ner och prova olika tekniker på din dator.
  • Ha alltid i åtanke estetik inbjudan. De färger som ska användas, teckensnitt för text, bilder, mönster-alla dessa kan vara en del av din plan. Stilen är ditt att njuta men notera hur inbjudan kommer att välkomnas av de som kommer att ta emot det.
  • När du skriver för inbjudan, ta inte för givet vikten av korrekt grammatik och stavning. Beakta en glad ton i din inbjudan för ett positivt svar. När du är klar och redo för utskrift, kan du mata cardstock till din skrivare. Om du inte gillar den första utskriften, det skadar inte om du redigerar din fil på datorn.


Genom att följa den givna steg och tips om hur du skriver ut inbjudningar från hemmet, kan du spara säkert en massa pengar medan du njuter av uppgiften.