E2a

Hur man skriver och publicera tidskriftsartiklar

Tidskrifter är de prestigefyllda publikationer som mästare och markera vad nuvarande och vad som är revolutionerande inom ett visst område. För läkare, publicerade studier om tidskrifter påverkar ofta hur patienterna hanteras. Detta är sant för andra områden så tydligt, som har en av dina verk publiceras på en tidskrift är en återspegling av hur välgjord din studie är. Det är också en bekräftelse på ditt arbete relevans för det aktuella läget i ditt yrke. Här är några tips på att skriva tidskriftsartiklar och skicka dem för publicering.

Hur man skriver och publicera tidskriftsartiklar. Avhandlingen uttalande.
Hur man skriver och publicera tidskriftsartiklar. Avhandlingen uttalande.

  • Avhandlingen uttalande. Skriftligen en tidskriftsartikel, måste du kunna effektivt formulera en avhandling uttalande. Vanligtvis skulle detta innehåller en befolkning som skulle testas, ett ingripande, metodiken, en parameter som skall beaktas och slutligen ett resultat eller resultat. Förekomsten av dessa detaljer om själva problemet ser till att du kan mer eller mindre identifierar de viktigaste punkterna i din studie. Dessa element gör också din eventuella svar på problemformuleringen mer direkt och relevant.
  • Rekommendationer för att motivera ditt val för en intervention -. Säga att du vill testa effekten av en viss drog för en sjukdom --- du måste bevisa att läkemedlet du vill testa redan har haft en viss bevisad effekt på någon annan inställning. Du kan motivera detta genom att använda resultat från tidigare studier. En studie som lyser (och förmodligen blir publicerade) är en studie som är väl utforskade. Forskarna måste vara väl medvetna om tidigare studier och rekommendationer för att se till att den nya studien inte kommer att falla till samma fallgropar som de som kom före.
  • Skriva artikeln. När du har gjort din experiment och samlade resultaten, kan du skriva resten av papperet. Tänk på att du skriver för en akademisk ändamål så försök att hålla en formell ton. Vara kort om det. Det är inte kreativt skrivande. Att rakt på sak skulle förmodligen tjänar du mer brownie poäng och öka dina chanser att få publiceras.
  • Besvara frågan. Kontrollera att ditt abstract och diskussion svarar ditt problem fråga. Detta gör det klart att dina studier faktiskt uppnått det önskade målet med hela övningen - känna effekten av en viss ingripande i förhållande till en kontroll.
  • Redigering och peer godkännande. Efter att ha skrivit din uppsats, redigera det och åter läsa den flera gånger, kan du vidarebefordra dina papper till en tidskrift grupp. Tidskrifter drivs av organisationer, stiftelser och klubbar som har en egen grupp av redaktörer och bedömare som säkerställer en hög standard i publikationer. Halva slaget att veta var att skicka in din arbete. När du har bestämt att du verkligen vill ta dina chanser, kan du samordna med din valda tidskriften grupp.

Din artikel är förmodligen din chans att bli känd utanför din personliga cirkel i ditt område så att du bättre skulle se till att din debut artikel kommer att skapa ett starkt intryck. Precis som allt annat, är hemligheten för att lyckas med din studie publicerad genom att sätta in det arbete som krävs för att göra det smidigt och perfekt. Om du har gjort allt för att göra det bättre, allt du behöver göra hopp.

Om du inte gör det, oroa dig inte

Om du inte gör det, oroa dig inte. När du lär dig att förbättra dina vanor och kunskap, är dina chanser att få det definitivt bättre nästa gång. Lycka till!