E2a

Hur man skriver ett brev av svårigheter

När man talar om formella brev

När man talar om formella brev, ett av de svåraste att du kan skriva om är en skrivelse av svårigheter. Letters of svårigheter brukar behandlas mot inteckning eller annan lånar företag och bokstaven är oftast en begäran om särskilda ekonomisk hjälp i form av lindrade arbete ut alternativ för de lån som du måste betala. Här är några riktlinjer att följa när du skriver brev av svårigheter.

Hur man skriver ett brev av svårigheter. Begäran om översyn.
Hur man skriver ett brev av svårigheter. Begäran om översyn.

  • Formaliteter. Börja med formaliteterna. För vad du skriver är inte ett personligt brev, måste du se till att du använder affärer formatering. Se till att du använder Times New Roman eller Arial, i teckenstorlek tolv, på rent vitt papper och med svart bläck. Kroppen av brevet kan vara enkel eller dubbel radavstånd, och du bör motivera styckena. Se också till att du har det fullständiga namnet på adressaten, företagets namn och adress på toppen. Även lägga dina kontaktuppgifter i första stycket.
  • Begäran om översyn. Därefter måste du ange syftet med brevet på det andra stycket. Det andra stycket är där du vanligtvis skriver ansökan om inteckning eller lånar företagen att se över dina lån ordningen mot bakgrund av de ekonomiska svårigheter som du upplever. Du gör detta eftersom det finns några inteckning och låna företag som gör att du kan använda olika system för att betala ut lånet, i termer som är mycket lättare att träffa med tanke din ekonomiska situation. Kom dock ihåg att det är föremål för godkännande och godtycke inteckning företaget.
  • Problem detaljer. På tredje stycket, måste du lägga till specifika till de finansiella svårigheter som du upplever. Här måste du berätta så tydligt som möjligt när, vad och hur de finansiella problemen började. Om till exempel, har din familj upplevt en naturkatastrof som en brand eller översvämning, kan du använda detta är förklaringen till svårigheter som du upplever. Kom dock ihåg att du bör skriva på ett kortfattat men tydligt sätt. Var inte alltför dramatisk medan du skriver och inte försöka använda tilltalar sympati för mycket.
  • Timing problemen. Vara säker på att du lägger tiden för när din ekonomiska situation började. Ännu viktigare, men du måste se till att du identifierar längd och tidpunkten för de finansiella svårigheter som du upplever. Om du tror att du kan studsa tillbaka efter ett par månader, måste du lägga till den här. Om du tror att din ekonomiska problem kommer att hålla längre, eller är permanent, då du kommer att behöva lägga detta.


Slutligen, lägga till datum och din signatur längst ned i brevet. Skicka den till kontor inteckning eller låna företaget och vänta på ett svar. Tänk på att skriva ett brev av svårigheter inte nödvändigtvis innebär att du kommer att få träningen alternativ som du letar efter. Men med en svårigheter brev meddela inteckning företag, förbättra du dina chanser att få lite spelrum i den skuld som du behöver för att betala av.