E2a

Hur man skriver en uppsats college antagning

Jag vet att trycket på dig just nu är enorm

Jag vet att trycket på dig just nu är enorm. Den bästa möjliga sak du kan göra när det gäller att skriva en bra uppsats college antagning är att lindra några av stress. Nej, det betyder inte förhala! Det innebär att hålla ditt perspektiv, att hitta hälsosamma sätt att ventilera, och låta dig själv tid att skriva en uppsats som korrekt avspeglar vem du är. Alla skrift förbättras med perspektivet gett oss lite tid borta, så om du inte gör något annat för dig själv, börja dina essäer college antagning tidigt.

Hur man skriver en uppsats college antagning. Skriv praxis essäer.
Hur man skriver en uppsats college antagning. Skriv praxis essäer.

  1. Skriv praxis essäer. Du kommer att tro att jag skämtar, men jag är absolut inte. Det sätt som du får bra på något är genom att träna det. Redan innan du får dina paket college ansökan, skriver lite övning essäer college antagning. Gå online för att hitta några exempel på frågor eller har en vän göra lite för dig. Det finns tre kategorier av frågor - varför du vill delta i särskilda högskolan, varför du är en bra kandidat för college och "frågorna kuf" som uppfunnits av någon i ett elfenbenstorn någonstans med avsikt att helt stumping dig.

    Du kommer inte att kunna förutsäga eller förbereda "de udda frågorna" men du kan enkelt träna för de andra. Du kommer att få en känsla för att skriva om dig själv och skolorna du söker till innan trycket ampere upp. Det liknar en idrottares träning innan tävling-Du gör en torrkörning nu innan intensiteten på en annalkande deadline. Och som för kuf college antagning essäfråga, man vet aldrig. Kanske blir det en lätt en som "Varför?" Och du kan ta allt femton sekunder för ditt svar: "Varför inte?"

  2. Fylla pumpen. En del av poängen med din praktik skrivande är att klargöra dina tankar. Många av dina bästa idéer uppstår när du har gett dig själv lite tid och avstånd från vad det är du arbetar med. Under den off tid kommer ett förtydligande av en idé ofta bara pop i ditt sinne spontant. Så genom att börja tänka och skriva om några sannolika uppsats college antagning teman tidigt, kommer ditt undermedvetna har en chans att FUNDERA. Detta är min favorit typ av skrift-typ när mitt sinne gör arbetet medan jag sover! Du kan möjligen vakna en morgon med en uppsats nästan fullt utvecklade. Eller inte. Åtminstone kommer du att priming ditt skrivande pumpen. Du kanske till och med kunna lyfta några viktiga teman från din praktik essäer när det blir dags för den äkta varan.
  3. Var ärlig. Tänk på din högskola antagning uppsats som du skulle ett datum. Du vill vara dig själv som bäst ... men själv. Om du blir ombedd att beskriva dig själv och dina aktiviteter, inte falska någonting. Om du försöker vara något annat än vem du egentligen är, genom att säga, låtsas intresse för sociala tjänster aktiviteter när det verkligen jazzes dig är snowboard, kommer det inte att fungera till din fördel. Självklart får du bonuspoäng om du började en snowboard program för missgynnade, men poängen är att om du inte har verklig entusiasm för något, inte låtsas att du gör.
  4. Tala i din egen röst. Om du försöker för hårt att säga rätt sak, kommer du förmodligen bara sluta kvävande själv. Tillåt dig själv att brainstorma och skriva fritt, och sedan redigera ditt arbete. Försök inte göra båda samtidigt när du bara sluta andra gissar allt som du skriver. Så mycket som du kan, låt din naturliga röst för att visa igenom. Kom ihåg att uppsatsen assayers läst så många essäer college antagning att de alla börjar att smälta samman. Om din har en livfullhet till IT-en känsla av vem du är och vad som gör dig kryssa-de kommer ta notis.

  5. Kompensera för dina brister. Om du har några inkonsekvenser som behöver förklaras, ger uppsatsen dig en chans att göra det. Hade du en termin där dina betyg rasade? Kanske finns det en mycket legitim anledning, uppsatsen ger dig en möjlighet att förklara sig själv. Var inte blyg om intagningen till personlig umbäranden eller utmaningar som äger upp till dessa och övervinna dem är en stor del av det som bygger karaktär och du kommer inte klandras för en tidig start. Du vill inte uppmärksamma frågor som läsaren inte skulle vara medveten om annars heller vill du bo på något morbid, men om det finns några hål i din ansökan, är detta ett bra tillfälle att täcka dem.
  6. Fråga inte vad din skola kan göra för dig - fråga vad du kan göra för din skola. Utan telegrafering "Detta är den del där jag säger X eftersom jag verkligen, verkligen, verkligen vill komma in," du vill ge skolan en känsla av hur deras campus kommer att gynnas av din närvaro. Det är verkligen inte bara om hur skolan kommer att gynna dig, men hur du kommer att gynna skolan. Vilka unika egenskaper kommer du att bidra med? Kom ihåg att ingen vill vara den skola som tackade nej till nästa Nobelpristagaren, så inte av blyg om att visa din sanna potential.
  7. Redigera. Detta är det sista steget att skriva din uppsats och det viktigaste. Vänd i inget mindre än en uppsats som är grammatiskt perfekt. Eftersom du började skriva din uppsats college antagning tidigt, har du tillräckligt med tid att forska alla grammatiska frågor som måste upplösningen. Du kommer också att ha tid att sätta uppsatsen ner och komma tillbaka till det färska. Läs uppsatsen högt. Läs det högt igen med en utländsk brytning. På någon av de platser som du snubblar, skriva. Även om du kan välja att få feedback från andra, i slutändan är det du som måste känna sig nöjd med ditt färdiga uppsats.

Vi vet alla att var du i slutändan gå till college kommer att ha en betydande inverkan på resten av ditt liv. Å andra sidan, kom ihåg att krämen stiger till toppen, även om du inte får in högskolan i dina drömmar, kan du alltid få en hedersdoktor från skolan efter att du blivit känd! Vad jag egentligen försöker säga här är att så mycket som du kan, försök att ta bort trycket och hålla saker i perspektiv. Medan du vill skriva den bästa möjliga uppsats college antagning som du kan, någon gång, du kommer att behöva kalla det gjort, skicka det, och låt universum (eller universitet) besluta resten. Och kom ihåg att det finns gott om genomförda människor som gick till mediokra skolor eller ens hoppat av skolan helt och hållet, så inte överbelasta vikten av din college antagning uppsats till den grad att förlora perspektivet.