E2a

Hur man skriver en rolig manus

"Vad är det här

"Vad är det här? Ett centrum för myror? Hur kan vi förväntas lära barn att lära sig att läsa ... om de inte ens kan passa in i byggnaden? Byggnaden måste vara minst ... tre gånger större än detta! " Det var vad Derek Zoolander sade efter att ha sett en 3-fots replika av en skola hans nemesis Mugatu erbjöd honom i filmen Zoolander. Och det är en av de många linjerna i filmen som har rensad och åkte mer än miljontals magar med skratt.

Hur man skriver en rolig manus. Material för barn burner komedi.
Hur man skriver en rolig manus. Material för barn burner komedi.

Komedi, skämt och kvick banters åberopat två saker och de är bra skrivande och rätt timing. Här är några tips om hur man skriver en rolig manus.

  • Material för Barn Burner komedi. Komedi och roliga anekdoter finns överallt omkring oss. Och de gör bra material om du ska skriva en rolig manus. Men på toppen av det, det finns andra saker som du behöver för att skriva roliga dialog. Du behöver god skrivförmåga att ha förmågan att väva en skämt till en annan. Kunskap om hur man skriver manus är också viktigt, du behöver inte ha Hollywood honchos med skriptet som mjukpapper, eftersom det är felaktigt formaterad. En trovärdig dator och en pålitlig Internetanslutning krävs, annars kommer du att vara ändan av skämt med olämpligt synpunkter. Du bör också mata ditt sinne med komiska inspiration av episka proportioner. Skaffa en TV, roliga DVD och titta hela dagen, ja det här är en uppgift där du får skruva upp och njuta. Håll ett anteckningsblock händig så kan du skriva ner något som inspirerar dig.
  • Frigörelse komiska inspiration. Som i en av de många TED samtalen är det ofta att en person är född kreativ men växer ur det på grund av regler och normer. Samma sak gäller för komedi. Människor föds roligt. Dina föräldrar och lärare bara be dig att sluta lurar runt när du var ung. Därför den gradvisa död komedi inom dig. För att få tillbaka den roliga sidan i ditt liv måste du fördjupa dig i en pool av gapskratt och skratt. Läs Funnies, titta på filmer, följ sitcoms, uppleva stand-up komedi visar, och lyssna på skämt från vänner. Ta in alla skratt och lära sig att skratta åt och med människor, och ännu viktigare, att skratta åt dig själv. Titta in olika stilar av roliga från gatan slapstick till intelligenssnobb engelska humor. Så du har alternativ på vad roligt skript för att skriva.
  • Möta publiken. För ropa högt, få ut av din mors källare och mingel. Möt människorna som du vill ha brast i skratt och ta reda på vad kittlar deras roliga ben. Om du fortfarande inlåst i källaren, här är några tips. Ungdomar har lägre utbildning än äldre på grund av sin ålder, därmed kommer de troligen gå för mer visuell och slapstick komedi. Titta på Jackass videor. De äldre går för humor bygger på intelligens och listiga skämt.
  • Inslag av skratt. Komedi händer i situationer där en sak måste hända, men inte eller något annat händer. Det är viktigt att ha konflikter. Ta en titt på filmen "Dude, var är min bil?" Det är bara ett enkelt fall av killar som söker sin bil. Men enkla konflikten som möjligheter för galna skratt. En stor grupp brainstormers hjälper dig att reda ut manuset. Och i att skriva ner dina skript tänka på en gjuten. Det hjälper att visualisera linjerna.
  • Rol. Som är kort för uppläst. Detta är en berömd skrift knep för att kontrollera om det du har skrivit är verkligen roligt. Det kommer att finnas tillfällen i processen att skriva att du utvecklar interna skämt med dig själv. Läsa skriptet högt hjälper dig att avgöra om ditt manus är verkligen skratta högt material.


En rolig script är lätt att njuta och det är därför, oftare än inte, komedier är biljettintäkterna träffar. Sprid glädje och skriv en rolig manus idag med dessa tips i åtanke.