E2a

Hur man skriver en perfekt presentkort

Att få ett presentkort är lätt

Att få ett presentkort är lätt. Du kan enkelt köpa det någonstans. Skriva en snabb hälsning som "Happy Birthday!" och signering av med ditt namn kan vara lite opersonliga. Om du vill att mottagaren ska verkligen uppskatta din gåva sedan ta några sekunder av din tid för att skriva en perfekt present kort. Några punkter nedan kan hjälpa dig.

Hur man skriver en perfekt presentkort. Få ett presentkort som matchar dina papper paketinslagning.
Hur man skriver en perfekt presentkort. Få ett presentkort som matchar dina papper paketinslagning.

  • Få ett presentkort som matchar dina papper paketinslagning. Om du köper ett presentkort som kan användas för att köpa in en viss butik och sedan tänka hårt. Det bör vara något som matchar vad den personen gillar. Är han någon som inte riktigt intresserad av sport? Då inte ge honom ett presentkort från fitness butiker. Din avsikt kan vara bra, men det kan hamna ges bort ändå.
  • Är han en enkel person eller någon som skulle uppskatta utarbeta design? Köp ett presentkort som är enkel med ljusa färger, om han är den typ av person som oftast håller för sig själv. Köp ett presentkort som har färgglada gränser om han är en konstnärlig person.
  • Innan du sitta ner och skriva på det presentkort, få en bra skrivning penna. Kontrollera först om din penna skriver bra genom att testa den på en bit papper. Du vill inte att skriva "Happy" i klar färg och "födelsedag" tynar bort som en våg. Undvik att använda bläck som kan fläcka eller smeta över presentkort. Det skulle vara sådant avfall.
  • Skriv ett mässområde hälsning. I stället för "Till min käre vän," varför inte skriva något från ett minne att du delar? Du kan skriva "Till min vän (hans namn) som dricker kaffe mer än vatten." Denna linje skulle göra honom le och öppna din gåva kan vara något han skulle uppskatta mer. Perk upp den hälsning genom att göra sådana linjer. Det är unikt och det är personligt.
  • Skriv ett kort meddelande hälsning honom på en sådan kärleksfull tillfälle. För en födelsedag kan du skriva, "Ett år äldre och ser yngre ut." För ett bröllop kan du skriva, "Det kan aldrig vara ett par så glad som du kommer att bli." Dessa kanske korta fraser, men det kan komplimang och ge lycka på ett sätt som kommer att beröra mottagarens hjärta.
  • Om du vill lägga till lite mer, kan du lägga till en inspirerande eller ett roligt citationstecken innan du avslutar kortet. Skriv också författarens namn och se till att skriva läsligt. Efter detta kan du avsluta ditt kort genom att skriva ditt namn och eventuell ytterligare information som han kan behöva som din adress. Om du har ett vanligt namn som Joe sedan avsluta med ditt efternamn eller ett namn som han kallar dig. Det skulle vara bra att veta vem som gav honom gåvan så han vet vem att tacka i slutet av dagen.

Ta dig tid att lägga lite uppriktighet skriftligen presentkort

Ta dig tid att lägga lite uppriktighet skriftligen presentkort. Mottagaren kan ta emot en hel del gåvor med standarden hälsning. Gör din sticker ut genom att vara mycket mer personlig. Ibland blir budskapet omhuldade mer än gåvan själv.