E2a

Hur man skriver en paranormal facklitteratur bok

Intresserad av det paranormala

Intresserad av det paranormala? Tja, så finns en miljon andra människor. Kanalisera din passion till en potentiell inkomst generator genom att skriva och publicera en paranormal facklitteratur bok. Här är några av de sätt som du faktiskt kan skriva en paranormal facklitteratur bok:

  • Skriv om vad du brinner för. Det finns naturligtvis tusentals olika specifika ämnen om det paranormala, och det första du bör göra är att begränsa sig till de särskilda ämnen som du har förkunskaper om. På så sätt skulle du inte att lära sig om grundläggande terminologi, och du kommer redan ha bakgrundsinformation som du kan börja arbeta med. När du väljer vilket ämne att skriva om, bör du också ta hänsyn till aktuella frågor och den allmänna popularitet i det ämnet, för att se till att du har en marknad för din framtida bok.
  • Forskning, forskning, forskning med att skriva en facklitteratur bok -. Oavsett vad ämnet - är att du måste ge väl forskat och verkligen korrekt information. Även om du kan säkert utnyttja Internet för insamling av data, bör du inte sluta där: du bör också göra intervjuer med ledande experter i ämnet, gör området forskning, söka igenom gamla filer och urklipp nyheter och ta bilder. Gör det till en vana att vara så vetenskapligt och noggrann som möjligt när erhålla uppgifter, du kommer definitivt att göra några legwork att åstadkomma detta.
  • Var objektiv. Även om du är djupdykning i det paranormala, är det bäst att du antar en objektiv, logisk och vetenskaplig synvinkel och handstil, för att ge dig mer auktoritet som författare. Så mycket som möjligt, bör du infoga verkliga, verifierbara fakta och siffror. Annars kan din bok avfärdas som enbart fantasifullt eller oseriöst.
  • Var original. För att bli framgångsrik på att skriva din paranormala facklitteratur bok, måste du vara redo att presentera ursprungliga information till dina läsare. Du behöver inte undercover nya rön (även om det säkert kommer att bli en spektakulär kupp om du lyckas!), Poängen är att göra grundlig forskning, undersöka de olika perspektiv på frågan, och fatta intelligenta slutsatser baserat på din forskning så du kunde komma med original, logisk utgång.
  • Undvik att vara alltför tekniskt. Med vikten av att ge korrekt information, har du fortfarande att balansera det med kreativitet och engagerande språk.
  • Lägg bilderna. Den typiska läsaren är en mycket visuell person, och lägga till bilder till din facklitteratur bok kommer att ge din bok den extra fördel gentemot andra liknande böcker.
  • Etablera dig som en auktoritet i ämnet. Innan du faktiskt börjar att ha din bok publicerad, kan du skapa en webbplats som kommer att specificera några av slutsatserna och upptäckter som du har gjort när du gör din bok. Du kan också skapa en sida på grundläggande information om ämnet, för att introducera den nya paranormala fantaster. Du kanske vill kontakta lokala radio-och nyhetskanaler, för att uttrycka din tillgänglighet för intervjuer om ämnet. Ditt mål bör vara att göra ditt namn offentligt, så att när din bok träffar bokhandlar, kommer människor uppfattar dig att vara en auktoritet i ämnet redan innan de börjar läsa din bok.


Där har du det

Hur man skriver en paranormal facklitteratur bok. Skriv om vad du brinner för.
Hur man skriver en paranormal facklitteratur bok. Skriv om vad du brinner för.

Där har du det! Dessa är några av de riktlinjer för att skriva en paranormal facklitteratur bok. Som med någon annan strävan, kommer detta projekt att ta riktigt engagemang, uthållighet och mycket engagemang. Tilldela ett par timmar per dag som är helt tilldelats avslutar denna bok. Fila fakta och data som du samlar i enskilda indexkort (eller använd något annat system som du är bekväm med), så du kan enkelt sammanställa dessa uppgifter senare. Lycka till och hoppas att detta hjälpte!