E2a

Hur man skriver en examen tackar dig att card

Efter åratal av begrava dig i böcker

Efter åratal av begrava dig i böcker och betona om tidsfrister, har du examen äntligen! Dina föräldrar, hela din klan, och förmodligen även alla dina grannar inte kan vara mer stolt. Människor som känner att du inte får innehålla hur lyckliga de är av er att de börjar ge dig massor av gratulationer presenter.

Hur man skriver en examen tackar dig att card. Material som du behöver för ditt tackar dig att card.
Hur man skriver en examen tackar dig att card. Material som du behöver för ditt tackar dig att card.

Var en tacksam liten gosse och glöm inte att tacka var och en av dem för allt stöd och generositet. Du kan göra det genom att skicka ut tackkort. Här är hur du kan göra det.

Material som du behöver för ditt tackar dig att card:
Tomt kort eller stationär
Svart penna
Post kuvert och frimärken

  • Få ditt material. Det finns en hel del tackkort som du kan köpa från hantverk butiker eller butiker papper. Du kan få ditt material därifrån, eller om du vill vara kreativ, kan du få en tomt papper eller kort och börja dekorera det själv för en mer personlig touch. Ett annat alternativ är hämtar mallar från Internet och skriva ut dem.
  • Titta på dina presenter. Öppna varje dag. Få ett papper och lista ner de människor som skickade dem, liksom deras presenter. Detta hjälper dig senare när du försöker skriva ett personligt tackkort.
  • Börja med en trevlig hälsning. Vad som än händer, skicka inte en generisk tack-kort till alla. Börjar du notera genom att ta itu personen som "Dear Mr X".
  • Anpassa innehållet. Säg i ditt kort just vad du är tacksam för. Om detta är en väsentlig gåva, specificera vad det är och hur tacksam du är för det. Det är där den tidigare listan har du är praktiskt. Om det inte är en väsentlig gåva, kan du säga hur tacksam du är för alla råd, handledning eller för att dela svaret nyckeln till din sista tenta.
  • Tacka de personer som har hjälpt dig examen. Bortsett från din närmaste familj, det är era professorer, tränare, vänner etc. inte begränsa ditt brev till personer som gav dig monetära eller materiella gåvor.
  • Tack också de som hälsade du. Några av de människor nära dig lika stolt, men kanske bara inte har möjlighet att köpa dig material saker att visa det. Visa din lika uppskattning genom att skicka tackkort till dessa människor också.
  • Skicka ditt tackar dig kort. Placera ditt kort inuti ett kuvert och skicka det. Skicka dem så fort som möjligt. Det kan vara konstigt att få ett tack-kort 3 månader efter din examen, om inte mottagaren bor i andra änden av världen.


Så mycket som möjligt, inte valt att inte e-post tackkort

Så mycket som möjligt, inte valt att inte e-post tackkort. Inte alla har ett e-postkonto eller kan kontrollera sin e-post regelbundet. Det kan också tyckas mycket vardagligt om du skickar det nästan. Det skulle vara mycket trevligt för folk att veta att du har tagit sig tid att skapa en underbar och graciösa brev för att tacka dem.