E2a

Hur man skapar unika bröllop inbjudningar

Bröllop inbjudningar beslutsfattare har hundratals mallar att välja mellan

Bröllop inbjudningar beslutsfattare har hundratals mallar att välja mellan. Bara plugga in namnen på bruden och brudgummen och detaljer om bröllopet och du är klar! Men skulle det inte vara trevligt att skapa en verkligen en av ett slag bröllop inbjudan av den typ som ingen har sett förut?

Här är några förslag på hur man skapar en bröllopsinbjudan som är unik och speciell på samma gång.

Hur man skapar unika bröllop inbjudningar. Skapa en inbjudan som uttrycker känslan av själva bröllopet.
Hur man skapar unika bröllop inbjudningar. Skapa en inbjudan som uttrycker känslan av själva bröllopet.

  • Skapa en inbjudan som uttrycker känslan av själva bröllopet. Vissa par vill att deras bröllop vara mycket formella tillfällen där ingenting är på sin plats. Andra vill ha en enkel, avslappnad bröllop. Fortfarande, andra par planera sitt bröllop för att vara full av skoj och skratt. Traditionella bröllop är mer "värdigt" medan moderna bröllop är mer tillgängliga och lös. Bestäm vilken typ av bröllop du vill ha. Låt sedan denna show i inbjudan.
  • Välj en inbjudan på temat för bröllopet. Den grundläggande utseendet på bröllop inbjudan bör baseras på temat eller platsen för tillfället. För en destination bröllop, kan din inbjudan reflektera vart du ska. Ett bröllop som i tropikerna kan ha tropiska bilder på inbjudan. För att gå ett steg längre, kan du skicka dina gäster en flip-flop och bifoga detaljer om bröllopet till det. Den andra vippan kan du ge under mottagningen med ett tack-kort bifogas.
  • Införliva bilder av säsongen när bröllopet kommer att äga rum. Torkade blad i gyllene nyanser kan användas för att dekorera en inbjudan till ett höstbröllop. Handmålade vårblommor ser bra ut på en fjäder bröllop inbjudan. Pine illaluktande papper kommer att påminna gästerna att bröllopet kommer att vara på vintern. Säsongens bilder kan lägga ett unikt utseende till något bröllop inbjudan.
  • Lägg inslag av färg. Flesta inbjudningar skrivs ut på neutral färg stillastående. Hitta ett sätt att lägga till bruden och brudgummens favorit färger i inbjudan. Tissue insatser kan återspegla bröllop tema färg. Använd färgade band som en accent på inbjudan. Den inre delen av höljet kan ha färgen på bröllop eller parets favorit nyans. En annan färg kan även användas för bokstäver
  • Inkludera ett foto eller konstverk. Engagemang bilder ingår nu i några inbjudningar. Andra par sätta bilder på dem när de var spädbarn eller små barn. Vissa inbjudningar presenterar vattenfärg ritningar eller skisser penna ställen speciella till paret. Du kan inkludera någon av dessa designelement för att göra bröllopsinbjudan speciell.
  • Skapa en ljud-eller video-inbjudan. För en unik bröllop inbjudan, skapa en CD med låtar speciella för bruden och brudgummen. Gör det första spåret en ljud inbjudan till bröllopet. Om du har en avslappnad, rolig bröllop, göra en video inbjudan!


Det finns många andra sätt att komma upp med ett unikt bröllop inbjudan. Det handlar om att personifiera inbjudan så det speglar den blivande herr och fru " personligheter. Lite saker som en värdefull bild, litet konstverk eller skisser, en personligt skriven dikt, eller andra material kan läggas till en inbjudan att göra den unik. Ett unikt bröllop inbjudan kommer säkerligen inte att glömmas och kan även vårdas som en speciell souvenir av gästerna.