E2a

Hur man skapar minnesmärke kort

Döden av en nära anhörig är en tragisk händelse som inte är lätt övervinnas. Även de med den starkaste beslutsamhet kommer att finna sig sörjande. Och även om du vet att det är rätt sak att göra, släppa kan vara mycket svårt. Att säga hejdå är aldrig lätt, men det finns några sätt att minska i den. Minnesmärke kort kan hållas nära hjärtat, så att du vet att även om din älskade har gått bort, kommer hans ande och minne alltid vara nära. Men hur ska man göra ett kort som detta i första hand? Här är hur man skapar minnesmärke kort:

Hur man skapar minnesmärke kort. Minnesmärke kort är för de levande.
Hur man skapar minnesmärke kort. Minnesmärke kort är för de levande.

  • Minnesmärke kort är för de levande. Först och främst, minnesmärke kort är inte för de döda utan för levande. Eftersom släppa taget och säger hejdå är inte precis det lättaste att göra, det måste finnas något sätt att göra processen relativt lättare. På särskilt kalla och deprimerande nätterna, de kan vara en källa till kunskap och komfort och lindra smärtan av förlusten. De ges vanligtvis ut till de närvarande vid spåren eller begravning massa samtidigt som det är acceptabelt att skicka dem till folk som ville gå men av någon anledning eller det andra kunde inte göra det.
  • Plånbok storlek. Merparten av tiden, minnesmärke kort passar lätt i fickan eller plånboken så att det är lätt att bära med sig och samtidigt gör det enkelt för dig att dra ut och läsa för att komma ihåg din bortgångna älskade. De kan komma i form och form av små vikbara gratulationskort eller ibland till och med en miniatyr häfte.
  • Vad du ska skriva. Det finns många saker du kan sätta in ett minnesmärke kort och det är verkligen allt upp till familj och nära vänner till den avlidne samt storleken på kortet. En bra bild ingår alltid så att människor aldrig kommer att glömma den avlidnes ansikte. Generellt visar "bra bild" den person som ler, glad och frisk. Religiösa verser och psalmer är också vanligt förekommande på Memorial kort, särskilt om urvalet var speciell för den avlidne eller till familjen. Ibland, om det finns tillräckligt med utrymme, en kort uppskrivning om den avlidne ingår också, skriven av make, barn eller nära vän. Slutligen, en enkel gravyr av "I älska minne ..." tillsammans med personens dag-för-födelse och datum-of-döden. Se till att det du väljer att inkludera skrivs helt och måste noggrant korrekturläst läsa.
  • Om att få dem. Vanligtvis flesta begravningsbyråer ger minnesmärke kort för familjerna till de avlidna. Den lokala församlingen bör också kunna leverera minnesmärke kort. Annars kan du skapa dina egna genom att beställa från oberoende källor som specialitet butiker och online leverantörer.


Minnesmärke kort gör för bra påminnelser om den förlorade älskade och tjänar till att bevara och hålla hans eller hennes minne. Skapa en kan vara en försöker processen eftersom det tvingar dig att minnas de stunder som kom före, men ändå är det för allas fördel.