E2a

Hur man skapar med kraftpapper

Craft papper är kanske en av de mest traditionella leveranser papper konst

Craft papper är kanske en av de mest traditionella leveranser papper konst, och används vanligtvis för barnens hantverk. Men vet du att denna handgjort papper kan vara mer än bara ett barns hantverk objekt? Så länge du ställa din fantasi och kreativitet fri, kommer dina papper konst från kraftpapper vara gränslös.

Hur man skapar med kraftpapper. Gratulationskort.
Hur man skapar med kraftpapper. Gratulationskort.

Okej, så nu du funderar på att göra några papper klippa ut eller följa några hantverk mallar att använda dina papper konst. Egentligen är detta handgjort papper skapas för flexibilitet. Vet du att du kan klippa ut några blommor, boxas, eller mini kvarnar av kraftpapper? Vet du också att dessa blommor, lådor och mini kvarnar kan läggas till roliga objekt som handdatorer eller hemgjord presentförpackning?

Återigen, arrangörer och lådor är inte det enda du kan göra med kraftpapper. Här är bara några av de stora kända idéer som du kan göra med några färgglada och flexibel kraftpapper:

  • Gratulationskort. Vem skulle ha tänkt på att skapa gratulationskort av kraftpapper? Detta kan tyckas självklart, men en kraftpapper bör inte bara vara skelett för dina gratulationskort. Du kan även göra designen, kuvert och mycket mer med kraftpapper. Se bara till att du har olika texturer och olika färger av kraftpapper, sedan klippa dina mönster i olika stilar, limma ihop det, och klistra in den färdiga blomman, par, valpar, vad har du, till kraftpapper kortet. Du kan även göra konfetti av kraftpapper för att lägga till ett element av överraskning när mottagaren öppnar kortet.
  • Papperspåsar. Antingen som en presentpåse eller en vanlig bärare av dina lätta saker, kan kraftpapper alltid skapa det åt dig. Bara förbereda din sträng, sax, pasta eller häftapparat, och du är redo att skapa dina egna papperspåsar från kraftpapper.
  • Omslagspapper. Bortsett från att göra papperspåsar som en gåva väska, kan du också använda dig av kraftpapper att linda presentartiklar. Denna uppsats ser så söt med en inramad gåva post-bara lägga en flashig band och du redan har en unik presentpapper.
  • Bokmärken. Craft papper kan vara designen för bokmärket eller bokmärke själv. Bara använda ett snöre att hänga från slutet, och utforma det snyggt. Självklart ska du ha din favorit motto skrivet med en fin teckensnitt.
  • Scrapbook. Utforma en klippbok eller skapa ett konstnärligt klippbok lock är bara två av de bästa saker som ett hantverk papper kan göra för scrapbooking.

Craft papper är kanske en av de mest traditionella leveranser papper konst. Papperspåsar.
Craft papper är kanske en av de mest traditionella leveranser papper konst. Papperspåsar.

Faktiskt, det är bara små delar av alla de saker du kan göra med en kraftpapper. Du kan få mer idéer från crafting tidningar eller vissa webbplatser som clipartandcrafts.com , saker-att-göra-och-do.co.uk , foldsomething.com och folds.com .

Igen och igen

Igen och igen, kommer även crafting gurus eller online konst klasslärare berätta att din fantasi är den viktigaste ingrediensen i framgången för din design kraftpapper. Så länge du är kreativ och fantasifull, kan du säkert lådan en unik design eller gåva som människor kommer att uppskatta. I själva verket behöver du inte köpa dem färdiga scrapbooking designsg. Om du har ett kreativt sinne, kan du förvandla även ett vanligt, tom vit kort till något vackert med kraftpapper.