E2a

Hur man skapar högt som konstnär

Och varför det är viktigt att du gör

Vet världen du är en konstnär?

Hur man skapar högt som konstnär. Hur man skapar högt: avsätta särskilda kreativ tid.
Hur man skapar högt som konstnär. Hur man skapar högt: avsätta särskilda kreativ tid.

Gör bara din närmaste familj och närmaste vänner vet? Vet någon du skapa?

Det finns många skäl till varför hålla våra kreativa lampor dolda och knappt flimmer i mörkret gör det svårare att vara kreativ. Så här gör du för att stoppa viska och skapa högt! Och varför det är så viktigt att du gör:

 1. Hur man skapar högt: avsätta särskilda kreativ tid begära att du inte bli störd.. Vi förtjänar alla tid för oss själva, men många människor vi delar våra hem och våra liv med. Många av oss lägger dock kreativ tid på botten av våra prioriterade frågor. I själva verket är det inte ens på de flesta av våra prioriteringslistor alls!

  Orsak: När du ställer in vissa perioder att skapa i, låter den vet att skapandet är viktigt för dig och en viktig del av ditt liv. Du vet, som att sova och äta och sånt. Mer avgörande än så, sänder ett budskap till dig att din kreativa tid är värdefull och att bli uppskattad och respekterad.

 2. Hur man skapar högt:. Gå med i en kreativ grupp eller samhälle Dessa dagar, det finns fler kreativa grupper än någonsin, oavsett önskade kreativa medier. Tänk lokala klasser där du kan få bland andra konstnärer, liksom de många online-grupper bara väntar på att välkomna dig och uppmanar dig att skapa högt och stolt.

  Och varför det är viktigt att du gör. Hur man skapar högt:. gå med i en kreativ grupp eller samhälle.
  Och varför det är viktigt att du gör. Hur man skapar högt:. gå med i en kreativ grupp eller samhälle.

  Orsak: När du skapar ensam, kan det kännas som att du är den enda personen i världen som kämpar för att skapa. Så snart du vet andra gör, blir det lättare. I en kreativ gemenskap, kommer att stödja andra och se hur det hjälper deras framsteg inspirera dig ännu längre i dina kreativa projekt.

 3. Hur man skapar högt:. Har din konstverk på displayen Om du skapar fysisk konst som målningar eller collage, visa några av dem du är mest stolt över i din kreativa utrymme. Om du är en författare, dikter ram eller favorit bitar av skrivande och lägg dem på väggen. Hitta ett sätt att visa ditt arbete med stolthet.

  Orsak: Om allt arbete är dolt, det gradvis försvinner från ditt minne, som det nästan aldrig existerat. Med din favorit konst du har skapat på displayen sänder ett tydligt budskap om att du värdesätter vad du skapar. Det motiverar också att du kan skapa nya verk som "du är minst lika passionerade och stolta över.

Det är 3 sätt du kan sluta gömma din konstnärliga liv bort och börja skapa högt! Vilket väljer du omsättas i handling först?