E2a

Hur man skapar ett system länk i Call of Duty 3

System länkning gör datorspel mer interaktiv och intressant

System länkning gör datorspel mer interaktiv och intressant. System länkning händer när två eller flera spelkonsoler kontakt med varandra via kabel eller trådlös teknik så att spelare kan spela spel med varandra. Den stora fördelen är att spelarna är i en singular utrymme eller spel trots att de delar olika datorenheter eller datorskärm. Varje dator måste vara ansluten till en TV som använder ett system för länk. Nedan finns åtgärder och guider om hur man skapar ett system länk i Call of Duty 3 med en spelkonsol.

Hur man skapar ett system länk i Call of Duty 3. Anslut två eller flera spelkonsoler tillsammans via standard Ethernet-kabel.
Hur man skapar ett system länk i Call of Duty 3. Anslut två eller flera spelkonsoler tillsammans via standard Ethernet-kabel.

  • Välj en spelkonsol. Call of Duty 3 släpptes i olika sjunde spel generations spelkonsoler och alla har sitt eget äventyr att erbjuda. Du kan välja Wii, Playstation 3 eller Xbox 360. Call of Duty 3 är också släpps på Playstation 2 och Xbox.
  • Anslut två eller flera spelkonsoler tillsammans via standard Ethernet-kabel. Ena änden av kabeln måste anslutas till Ethernet-porten som finns på baksidan av systemenheten, medan kabelns andra ände måste anslutas på hamnen i det andra systemet enheten. Om du inte har en Ethernet-kabel eller ett system link sladd, då måste du ha en router eller en ansluten hubb så att du kan ansluta två eller flera spelkonsoler. En annan stor sak i att spela denna icke-delad skärm spelet är att du kan spela det med eller utan en Internetanslutning.
  • Slå på de två Xbox 360 spelkonsoler. Placera en kopia av Call of Duty 3 i skivenheter båda konsolerna. Spelet kommer automatiskt att ladda. Om du inte har en kopia av spelet ännu, besöka den lokala datorbutik i ditt område för att köpa din kopia. Du kan också köpa en kopia av spelet på nätet, bara se till att du kommer att köpa ditt exemplar från en ansedd säljaren att undvika bedrägeri.
  • Välj multiplayer på huvudmenyn för Call of Duty 3. Välj System Link på varje konsol. Du har olika val för flerspelarläget. Varje lag kan bestå av 24 ledamöter, om du spelar online via PS3 eller Xbox 360. De medlemmar i ditt team kan numrera upp till 16 om du använder PS2 eller Xbox via en enda match. Om du är ny till Call of Duty3, läs Game Manual som du också kan ladda ner på nätet.
  • Välj skapa ett spel från systemet länken menyn på varje system. Ange de alternativ som du vill spela. Markera Play-knappen. Call of Duty 3 kommer att förbli tillfälligt upphävd tills dina motståndare och allierade med.
  • Välj match från ditt system link meny på den andra konsollen. De tillgängliga systemlänk alternativ visas på TV-skärmen. Vänta på att spelet laddas så att du kan spela Call of Duty 3 genom att använda systemet länk.


Call of Duty 3 är bara en av multiplayer spel som du kan spela och njuta. Med systemet länk, intensiteten och det roliga video gaming ökar. Bjud in dina andra vänner att spela med dig eller introducera dem till spelet.