E2a

Hur man skapar en lackboxen i ditt garage

Om du gör en hel del aktiviteter som kräver att måla eller använda en pistol färg spray kanske du vill bygga din egen lackboxen i ditt garage. Genom att skapa en egen lackboxen, kommer du att spara mycket tid och kraft på att rengöra röran du skapade efter målning. Det kommer att bli lättare för dig att måla dina objekt som du inte behöver oroa dig för rengöring av fläckar på golvet.

Hur man skapar en lackboxen i ditt garage. Mätningar och ramenheten.
Hur man skapar en lackboxen i ditt garage. Mätningar och ramenheten.

Här är instruktioner om hur du skapar din egen lackboxen i ditt garage:

  1. Material. Först måste du samla alla de material som du kommer att behöva för att skapa din lackboxen. Du behöver PVC-rör, mycket plastfolie, en fläkt, kartong och tejp. Dessa är de grundläggande saker du behöver för att skapa bygga en monter i ditt garage. Du behöver inte köpa nya plastskivor och kartonger. Du kan få använda dem så att du kan spara pengar.
  2. Mätningar och ramenheten. Mät området där du ska placera din lackboxen. Mät hur lång du planerar att bygga montern och även hur bred. Konstruera PVC-rör enligt de mätningar som du tog. Du behöver bara ansluta PVC-rör med varandra. Du behöver inte använda lim eller annat bindemedel, så att du kan komprimera dina sprutbox om du inte använder den. Se till att alla delar är väl anslutna.
  3. Att sätta upp plastskivor och kartonger. Använd de plastskivor som du måste göra väggarna i lackboxen. Du måste se till att plastarket når golvet. Montera kartongen du har på golvyta lackboxen. Anslut alla sidor plastplattorna med silvertejp och se till att det inte finns några utrymmen och hål på bladen. Glöm inte att skapa ett utrymme för dig att komma in och ut ur lackboxen.
  4. Installera fläkten. Fläkten kommer att fungera som du målar avgassystemet. Skär en del på plastarket precis tillräckligt stor för att passa huvudet av din fläkt. Säkra öppnandet av plastarket till fläkten, så att det inte blir några hål. Se till att det inte finns några plastskivor som kommer att få i vägen för bladen i fläkten.
  5. Användning. När du har ställt in alla dessa, kan du nu använda din färg monter för din färg hobby. Du kan använda din lackboxen för målning delar av en bil eller för dina andra aktiviteter som kräver användning av en färg pistol. När du är klar med lackboxen, kan du välja att komprimera den eller låta den stå som de är.

Dessa är de steg som hjälper dig att skapa din egen lackboxen i din garage. Med din egen lackboxen hemma är mycket användbart, speciellt om du gör en hel del målning.