E2a

Hur man skapar en inflyttningspresent gåva korg

Ding Dong! Om någon nära dig har nyligen köpt en lägenhet eller hem, det är bara en tidsfråga innan du ser inbjudan med posten för inflyttningsfest. Att äga egendom är en enorm milstolpe och bör firas med vänner och familj. Oavsett om det är en fest för det speciella tillfället, bör du hedra fortfarande nya husägare med en gåva. Följ stegen nedan för att skapa en inflyttningspresent gåva korg för nya husägare i ditt liv.

Steg 1

Hur man skapar en inflyttningspresent gåva korg. Varje fest förtjänar en skål.
Hur man skapar en inflyttningspresent gåva korg. Varje fest förtjänar en skål.

Varje fest förtjänar en skål. Din gåva korg definitivt bör innehålla en fin flaska vin eller en elegant flaska champagne. Inkludera några rostar glasögon och du visar de nya husägare som du inser att detta är ett tillfälle som kräver en speciell skål.

Steg 2

Vill du ha lite ost med att vinet? Ja, det presentkorg du skapar inkludera ett livsmedel att komplettera vin eller champagne du har valt. Ost och kex är ett bra val, liksom en limpa franskt bröd och en läcker spridning. Kanske några oliver eller nötter gourmet skulle vara ett trevligt tillägg.

Steg 3

Lägg till en doftande gåva. Försök att ta reda på husägare färgschema och köpa ett ljus som kommer att samordna med färgerna. Se till att ljuset har en fin doft till det så att husägare kan ha det brinnande när hon välkomnar andra i hennes hem.

Steg 4

Vill du ha lite ost med att vinet? Lägg till en doftande gåva.
Vill du ha lite ost med att vinet? Lägg till en doftande gåva.

Gör det personligt. Det är alltid en trevlig gest att lägga till något personligt i korgen. Hittills har andra objekt du har valt är ganska generisk beskaffenhet. Några alternativ som mottagaren kan uppskatta är en personlig ram eller platta, en uppsättning personliga glasunderlägg eller en välsignelse för hemmet.

Steg 5

Lämna inte ut utomhus. Lägg något din gåva samling som kan placeras utomhus. En vind klämta eller en bit trädgårdskonst göra trevliga utomhus gåvor. En verkligt billig utomhus gåva är några paket av frön. Dessa kommer att få de nya husägare iväg till en bra start i trädgården.

Steg 6

Lägg en "stan" gåva. Det är troligt att området är nya stomping grunder för de nya husägare. Lär känna trakten kommer att vara viktigt för de nya husägare. Kör igenom deras kvarter (eller sök på nätet) för att hitta en butik kvarter kaffe, restaurang, bokhandel, etc. Köp ett presentkort till upprättandet och inkluderar vägbeskrivningar eller en meny så de nya husägare kan se fram emot tjänat på gåvan.

Steg 7

Svep upp. Nu måste du hitta en korg som är stor nog att rymma alla dina omtänksamma inköp. Försök att hitta en unik korg som har långa handtag eller en smart lås, något som skiljer den från alla andra korgar. På så sätt är korgen själv en gåva som husägare kan använda någonstans i sitt hem.


Din gåva mottagare kommer att uppskatta de olika gåvor som du har valt att inkludera i presentkorg och de kommer att få upptäcka var och en. Din generös och kreativ gåva kommer att vara tal om inflyttningsfest!

Denna artikel skrevs av Shelly Seigler. Hon skriver för anotherperfectgift.com där du kan hitta April Fools Day gåvor , julklappar och fars gåvor dag .