E2a

Hur man skapar en hög matsal blomsterarrangemang

Gör din egen mittpunkten matbord när du är underhållande är både givande och inspirerande. Detta kan vara i fokus för intresse och kommer att ge mer skönhet och elegans till din middag spridning och kan sätta stämningen för affären. Den visar din konstnärliga stil och dekorativa påhittighet när du gör din egen mittpunkten matbord. Du kan välja att göra en stor och flödande låg blommig mittpunkten eller att göra några höga blomsterarrangemang att framhäva en lång tabell eller en imponerande en för ett runt bord. Låt oss ta en titt på hur du kan göra en lång matsal blomsterarrangemang.

  1. Välj vas noggrant. Om du använder en hög blomsterarrangemang bör vasen vara vacker att komplettera blomsterarrangemang.
  2. Besluta om blommor du behöver. Du kan basera valet av blommor på tillfälle eller användning blommor som återspeglar säsongen. Välj en eller två stora färger som kommer att gå bra med middagen inrättats och rum dekoration. Vissa frukter, färgglada stenar och marmor är trevliga variationer att använda som ankare för blommorna. Välj inte doftande blommor som de stör maten arom.
  3. Du behöver inte köpa blommor med mycket långa stjälkar. En bra lång blomsterarrangemang bör endast vara ca 5-7 inches i höjd. Allt högre kommer att göra din middagsgäster magert åt vänster eller åt höger för att se och prata med personen över från dem. Eller du kan göra dem väldigt lång och mycket smal med transparenta glasrör som liknar bägare. Hela röret eller åtminstone basen bör vara tillräckligt breda för att sitta rakt på bordet utan rädsla för dem tumla över.
  4. Om du ska ha en stor hög blomsterarrangemang, välj stora blomningar och ordna dem i en cirkel, för att passa mynning vas eller behållare. Knyt stjälkarna närheten blomman huvuden med ett gummiband för att hålla dem från att röra sig och för att hålla ordning hårt. Du kan använda en bit grönt band för att dölja gummibandet. Skär stjälkarna på rätt längd före kapning ändarna i en vinkel för att underlätta vattenabsorption.
  5. Placera blommar i vattnet. För en festlig känsla kan du lägga några droppar karamellfärg i vattnet. Förankra stammen slutar med färgade stenar och kulor. Omger basen av glasbehållare med en krans av grönska, några blomblad eller med färgade stenar.
  6. För mycket lång och smal arrangemang, använda höga glasrör. Gerbera och orkidéer är lämpliga för denna typ av höga arrangemang. Det lämpar sig för en lång matbord och du kan ha flera höga arrangemang placerade på samma avstånd längs dess längd. Om gerbera har riktigt stora huvuden, kan du använda två eller tre för varje rör. Skära av änden av stjälkarna i en vinkel, och se till att stjälkarna når botten av glasröret och huvudena sträcker sig ca tre inches bortom läppen hos behållaren och fylla röret med vanligt vatten halvvägs. Insyn i glaset och vattnet kan underlätta samtal över bordet med lätthet.

Hur man skapar en hög matsal blomsterarrangemang. Besluta om blommor du behöver.
Hur man skapar en hög matsal blomsterarrangemang. Besluta om blommor du behöver.

Det tar inte mycket för att du ska kunna skapa en hög matsal blomsterarrangemang. Det finns bara ett fåtal grundläggande regler att följa. Den kreativa faktorn ligger i ditt val av blommor och behållarna som att sätta dem.