E2a

Hur man skapar en gåva korg för en lärare

Visa att du uppskattar ditt barns älskade lärare genom att ge henne en gåva korg! Det är roligt, unikt och mycket praktiskt. Varje lärare skulle älska att få en. Storleken och objekt kommer att vara helt upp till dig. En gåva korg kan ges för alla tillfällen såsom Valentines, jul och födelsedag eller ens som en årsskiftet token.

Så här skapar du en gåva korg för en lärare.

Hur man skapar en gåva korg för en lärare. Köpa saker med ett tema i åtanke.
Hur man skapar en gåva korg för en lärare. Köpa saker med ett tema i åtanke.

  1. Köpa saker med ett tema i åtanke. Du kan gå två vägar. Den första är att sätta undervisning relaterade objekt i din gåva korg. Det andra är att gå personliga och erbjuda objekt för hennes exklusiva användning. Det är upp till dig, men den ena kommer att uppskattas.
  2. Om du bestämmer dig för en undervisning relaterad presentkorg, kan du sätta skolmaterial såsom färgat papper, färg eller andra saker du känner klassen får använda. Många lärare använder sina egna pengar för att köpa förnödenheter till varför inte skicka några hennes sätt? Du kan även skapa en korg fylld med artiklar för ett specifikt ämne, såsom konst, musik (tror notblad, CD) eller vetenskap. Om läraren är en lärare i engelska, kan du lägga kopior av böcker och en tidskrift.
  3. En mer personlig gåva korg kan också göras att hålla stressnivån hos lärare i åtanke. Vem skulle inte vilja att slappna av i slutet av dagen efter klassificering papper och prata hela dagen? En stor personlig korg skulle vara ett spa tillflyktsort korg. Du kan sätta in plysch handdukar, badsalt, bad tvätt, en doftande ljus och en CD med några avkopplande musik. Du kan även inkludera en mugg med en låda med kamomillte.
  4. Ge en korg mat gåva. Detta är perfekt för antingen en manlig eller kvinnlig lärare. Du kan skapa teman kring en matkorg. Du kan sätta in en påse med kaffe, en mugg, en burk kex eller Madelines och lite toffee eller myntverk för en kaffedrickare. Gå med en choklad tema och ge barer Valrhona choklad, en liten fondue grytan, danska kakor, en påse med glasyr och andra godsaker choklad. Eller prova en smak av Italien genom att sätta samman en flaska extra virgin olivolja, förseglade en låda med pasta nudlar, en förpackning med italienska kakor, vissa ostar, vakuum charkuterier och även en flaska vin.
  5. Hitta en behållare. Se till att allt får plats. Du kan använda vävda korgar, en trådkorg, gamla trälådor eller ens en gammal portfölj.
  6. Sätt dem alla tillsammans. Placera fragmenterat eller skrynkliga papper vid basen av behållaren. Detta kommer att ge lyft för dina artiklar så att de lätt kan ses. Tejpa dina objekt ner på papper när du ordnar dem så att de inte flytta runt. Se till att det estetiskt är balanserad. Linda hela korgen med några färgade cellofan eller florist papper och binda upp med en nätt bandet. Bifoga en kort (ha ditt barn skriva en också!).

Där har du det! Unik, praktisk och vacker!